0 oy
1,107 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (67 puan)
Selam kızlar. Doğum yapan anneler ne yaptıktan sonra  sancınız başladı da doğum yaptınjz. Mesela işte kalktım evi temizledim ertesi gün doğurdum gibi. Fayda gördüğünğz şey neydi ?  Haftası yakın olan bizlerde bilinçlenelim :) 
Gebelik haftası 36

5 Cevap

0 oy
(193 puan)
Ilk kizimda evi temizliyodum hatta koltuklarin yerlerini falan degistirdim banamisin demedi 10 aylik dr mudahalesiyle dogdu ikinci kizim dogumum yaklasti halilari yikatmaya vereyim dedim topladim kaldirdim 36haftada sabaha suyum geldi sanirim hamilelikle alakali birsey bilemiyorum
(67 puan)
Temizliği bana çok övmişlerdi oysa . Demek bebek gelmeyince gelmşyor
(193 puan)
Bana kalirsa bebekle alakali birsey gelmek isterse geliyor bos ver zamani gelince gelir hic zorlama
-Reklam-
0 oy
(691 puan)
Ertesi gün sezeryan günüm vardı. Sabah 7 de bir tost koktu ama nasıl yarım ekmek tost yerken suyum boşaldı :) acil sezeryana koştuk tabi.
0 oy
(1 puan)
İlk hamileliğimde sabahtan agrımlarım vardı ama okdar üstüne düşmedim qkşam üstü arkadaşıma kahve içmeye gittim eve geldim 4bucuk gibi bir tabak menemen yemiştim hatta sonra yattım uyudum 7 de belimde mğtiş bir sancıyla uyandım agırılarım sıklaşınca sıcak bir duş aldım duş aldım sırada qrttı iyice ağrılarım eşimin yardımıyla giyindim hazırlandık hastaneye gitmedim :) saat 9 kadar evde her dakika başı sancılarım 30 40 saniye sürerken hep koltuklara peteklere tutup evde ıkınma yöntemini kullandım saat 9 gibi hastaneye gittim hemen doğuma aldılar  doğum kolay geçti temizlikle alakası yok zamanı nezamansa ozaman geliyor bebiş şuan ikici hamilelğimi yaşıyorum bu bebeğimde inş.ilk hamilelğim gibi sessiz sedasız kimseler duymadan anlamadan olsun bitsin herkeze sağlıklı doğumlar diliyorum rabbim o yolda kimseyi bekletmesin tek nefeste kuçagımıza alalım sağlıkla evlatlarımızı not: haöilelğim sürece cok yürüdüm hep geziyodum her fırsatta yürümeyi tercih ediyordum haraket berekettir hesabı :)    
0 oy
(217 puan)
Platesde hopluyordum
0 oy
(105 puan)
Valla ben de çok şey yaptım sonunda doktor yapma hiç bişey daha gelmez bu bebek küçük kalmış dediydi. Öyle dedikden üç gün sonra nişanım geldi ertesi günde bebeyim doğdu bana da sürpriz oldu ama ılık duşlar ve bir kaç egzersizin iyi olucağını tetikleyeceyini düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 362 göst.
0 oy
3 cevap 131 göst.
1 gün önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Semaher (1 puan) sordu
0 oy
6 cevap 151 göst.

651,924 soru

3,430,833 cevap

4,263,483 yorum

184,255 üye

...