0 oy
2,752 göst.
Doğum kategorisinde (141 puan)
Kizlar merhaba bgun 12de sezeryan komple uyutularak dogumum var. Oje yasakmis ppeki makyajda mi yasak? Fondoten vs suremezmiyim??

14 Cevap

+5 oy
(365 puan)
Ya shopla yaparsın bebeğin seninle sürekli ten teması halinde bulunacak çocuk doğduğu gibi neden fondötenli bir cilt ile temas etsin yapmayın lütfen ya görüyorum internette yanak yanağa bebek ile. Ya yüzünde allık fondöten highlither her türlü makyaj malzemesi var o bebeğe günah değil mi kimyasala maruz kalıyor mis gibi çıktığı yerden ? Ben şahsen asla makyaj yapmayacağım. Shop diye bir şey var artık çok mu çirkin duruyor iki shop yapar hallederim. 
(6,097 puan)
Bana da çok komik ve sahte geliyor doğum fotoğraflarında makyaj. Hayatının ne özel hislerini yaşıyorsun ama suratın kuaförden çıkmış gibi :)
Kendim de fotoğrafçılık yapıyorum o yüzden doğal fotoğrafları her zaman daha güzel buluyorum. Kendim de doğumda sadece rimel sürdüm
(365 puan)
Aynen katılıyorum.
-Reklam-
+2 oy
(742 puan)

Her anın farklı bir anlamı var hayatta.

 Doğum makyaj yeri mi Allah aşkına. 
Bırak , bebeğini kucağına al, tadını çıkar. 
Makyajı düğünde yaparsın. 

Ayrıca gerçekten makyajlı çok daha çirkin görünüyor. 

Bırak elin yüzün şiş olsun, sen o anı öyle hatırla. Bulunduğun an onu gerektiriyor. Ya terleye terleye vajinal doğum yapanlar napsın. 
(180 puan)
Hay ağzın bal yesin kız.Makyaj normaldede pek yamam cildim duzgunboldugu icin bi tek bb crem surerim.Ama dogumum normal oldu 7 saat suni sanciyla ne makyaji m sini bile dusunemiyorsun o anda.Ama dogurdum yavrumu verdiler bi guzel sevip emzirdim 20 dk kanamam bitsin diye yatirildim.Pesinden kalktm uzerimi giyindim hic dogurmamis gibi bide yuzume nemlendirici allik surdum bi iki renk gelsin diye odaya o sekilde ciktim cokda guzeld.Bundada nasipse insallah
(742 puan)
İnşalpah yine nasip olur. Benim için bazı anların kıymeti var hayatta.  çalışan bir bayanım her günüm makyajlı,saçlar yapılı. Ama doğumum sezeryan olmasina rağmen sıfır makyaj girdim. Fotoğraflara dönüp baktığımda o anları tebessümle hatırlıyorum. Aaa ne çirkin kadınmışım demiyorum.
(180 puan)
Kesinlikle bu sekilde dusunulmesi gerekli zaten sizde en guzelini yapmissiniz
0 oy
(493 puan)
Tatlım doğurduktan sonra surersin çoğu şey yasak oluyor odanda güzel güzel sur 
0 oy
(182 puan)

Kız boşver shopla makyaj yaparsın kendine eğer doğumhanede fotoğraf çekileceğin için soruyorsan :D ben ojenin yasak olmasına bile şaşırdım şuan, nasıl bir engel teşkil edecek varlığj acaba. 


Ayrıca yüzüne bir şey sürme bebek doğduğunda senin yanağına değdirip ten teması sağlıyorlar. :angel:

(536 puan)
Kan dolaşımı ile ilgili herhangi bir problem olursa vs diye duymuştum. Tırnaklar morariyor ya o yüzdenmis.
(106 puan)
Parmağa oksijen ölçmek için cihaz takıyorlar oje varken doğru ölçmüyor
(182 puan)
Valls oje konusunu düşünmediğim için, hiç aklıma gelmezdi :D hergün yeni bir bilgi, teşekkürler
(106 puan)
Rica ederim :)
0 oy
(611 puan)
Aa bebde doguma girmeden yaparım diyordum sezeryan ya zaten akma VS olmaz diye izin vermiyorlar mı 
0 oy
(3,684 puan)
Fondöten yasak mı bilmem fakat göz makyajı yapmıştım ben canım. Fondöteni bebek ile ten teması açısından sağlıklı bulmuyorum 
0 oy
(6,097 puan)

Bebek ten teması yapacak fondöten sürmeseniz daha iyi. Ben normal doğum yaptım sadece rimel sürdüm normalde de cildime hiçbir şey sürmem gayet de hoş oldu fotoğraflar. 

Bir de bana kuaförden çıkıp düğüne gider gibi çekilmiş doğum fotoğrafları aşırı salakça geliyor. Biraz doğallık olsun, annenin yüz ifadesi okunsun. Benim fotoğraflarım gözyaşı dolu, yüzüm yorgun ama mutluluğum çok net okunuyor. Dudaklarım kurumuş heyecandan. 

Ben seneler sonra yüzümdeki o yorgunluğu ve heyecanı sevmek istiyorum. Çünkü çektiğim sancının her saniyesi çok kıymetliydi benim için. Düğün fotoğrafları da bana saçma geliyor o yüzden çektirmemiştim :)) Ama bırakın hayatınızın en özel anı doğumda bari yüzünüz gerçek olsun :))

0 oy
(17 puan)
, Merhaba canım Öncelikle sağlıklı eşyalar çocuğunu kucağına alırsın en güzeli bırak makyajı Bırak şunu bunu abdestini alıp iki rekat namazını kıl hiçbir şeyde sürme öyle gir şimdi ben sana hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin
0 oy
(99 puan)
Zaten komple uyutulacakmışsınız. Uyandığınızda titreyeceksiniz ameliyathanede üşüdüğünüz için, e gözünüzü açtığınızda belki ağrı sızı olacak ağlayacaksınız makyajsız olmak daha iyi bence. Kendinize gelince yapmak isterseniz yaparsınız
0 oy
(465 puan)
Gercekten tek derdiniz makyajmı
0 oy
(1,562 puan)
Ben videolarda görüyorum ojeli makyajlı saçında fön olan kadınları valla anlamıyorum nasıl olduğunu 
0 oy
(984 puan)
Ay kızı Ne kadar gommussunuz Allah aşkına alt tarafı bir soru sorulmuş bu kadar da insanın ustunr gelinmez yapicam dememiş bilgi almak istemiş belliki ilk doğumu yada sezeryanla ilk doğumu bu kadar insana yuklenilmez.

Bence göz makyajı yap tatlım rimelini farını sür kapaticini sür fondöten yerine bu şekilde yapabilirsin bebeğine güzel gozukmek isteyebilirsin ben anlıyorum seni kimsenin yorumlarını kafana takma
0 oy
(941 puan)
Sezryan amliyt sayılıyor amaliyta yasak oje makyaj faln
0 oy
(87 puan)
Tümden bayılma kalktı die biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 501 göst.
4 Mart 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sultan 0332 (73 puan) sordu
0 oy
8 cevap 672 göst.
2 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde DuruDoruk (161 puan) sordu
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
4 cevap 194 göst.

651,563 soru

3,429,498 cevap

4,262,070 yorum

184,155 üye

...