0 oy
826 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (61 puan)
Kaynar su döküldü karnimin üstüne doktor madacasool krem verdi onu sürdüm ama evde ne yapmaliyim baloncuk olmasın kabuk tutmasin bide yanması geçsin evde yaptığınız birşey varmı gebeligimin 9 ayindayim yani 36+6 dayım 
Gebelik haftası 36+6

10 Cevap

0 oy
(14 puan)
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun 
-Reklam-
0 oy
(1,141 puan)
Kantaron yağı sürün çok iyi gelir.
(1,141 puan)
Açık yara olup olmamasıyla ilgili bilgim yok. Ben iz kalıp kalmaması açısından söylüyorum. Evde ufak tefek yanıklarda yaralarda çok işe yarıyor. Ama yanık kötü durumdaysa bilemiyorum tabi.
(742 puan)
Hamilelikte açık yaradan sürülen madde kana karışabileceği için asla önermiyorlar. Baticonla pansuman bile yaptırmadılar bana.
(1,141 puan)
Çok kötü bir zamanda olmuş sizinki de gerçekten çok zor olmuştur. Hamileyken insan iyice korkuyor zaten bir şey olacak diye. İnsanın aklına gelmez hiç.
(742 puan)
Evet   çok acı çektim. İzleri hala dutuyor ama olsun evladıma bir şey olmadı çok şükür.
Düdüklü tencereler canlı bomba, doktorlar çok kızdı bana. O bombaları evinize nasıl sokarsınız diye. Her kadın çok dikkatli olmalı.
(1,141 puan)
Çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten.
0 oy
(251 puan)
Bnm de bacağıma dökülmüştü sıcak kahve. Doktor silverdin ve anestol pomad verdi. İkisini karıştırıp sürmemi söyledi. İkinci dereceden yanıktı. Silverdin zaten yanık için, anestol de ateşini alıyor. Ferahlık veriyordu.siz eczacıya danışın sonra kullanın ama. Bir de yarayı kapatmayın. Kış günü zor olur ama yanık kısmı çok kapatmayın. Islanmasına müsaade etmeyin yanık bölgenin. Şu anda kantaron falan da sürmeyin. Yada herhangi bitkisel bişey. Bu tarz şeyler yanık iyileştikten sonra İz kalmaması için sürülebilir. Önce yanığın iyileşmesi lazım. 
0 oy
(1,039 puan)
Çok geçmiş olsun evde ayva varsa çekirdeğini biraz suya karıştır dolaba koy jel olunca sür karnına yangıyı alıyo uzunca bir süre
0 oy
(19 puan)
Yanık  için dış macununun iyi geldiğimi biliyorum ben
0 oy
(202 puan)
Silverdin verirler genelde yada 4lu karışım var içinde (anestol Pomak da olan ) o uyuşturucu da ağrının geçirir bi sorabilseydin keşke ben hametan kullandım ama mavi olanını bu kremlerin hepsi harika muhakkak kullan ağrım çok İse de anestol Pomad al 
0 oy
(98 puan)
Üstüne un dök alevini alir
0 oy
(251 puan)
Ay herkes saçmalıyor yok diş macunu, yok kantaron, ayva, un. Boş yapmayın Allah aşkına. Açık yaraya böyle şeyler uygulanmazzzzzzz. 

Siz doktor ne dediyse onu yapın hanımefendi. 
(742 puan)
Çay şekeriyle, bal da var :))
Yukarıda da yazdım, aynısı başıma geldi. Düdüklüden yandım. Asla doktorun verdiği kremden baska bir sey sürmedim. Açık yaraya sürülmez dediğiniz gibi. Birde hava alması lazım yaranın kuruması için.
Ya sanki M.Ö.'ki yıllarda yaşıyoruz da ilaç bupamıyoruz. Ne icatlar çıkarmışlar. 1 kremle bitiyor iş ya. Öyle pahalı şeylerde değil yani. Baticon bile değirmediler benim yarama açık yara diye. Millet diş macunu surecek. Pes doğrusu.
(251 puan)
Bnm yanığım da ikinci derecedendi. Doktor ilaç yazarken hamile olduğumu söyledim. Ona göre yazdı. Yara kuruyana kadar da ekstra bişey yapmadım. Enfeksiyon kapmaması için temiz ve kuru tuttum. Yetti.
0 oy
(25 puan)
Çay şekeri veya bal sürün biraz canınız aciyabilir ilk sürünce ama inanın hemen hemen her gün sürdükçe  bütün ilaçlardan daha hızlı toparlarsiniz
0 oy
Ay çok geçmiş olsun ya nasıl oldu kii

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 788 göst.
0 oy
11 cevap 362 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
5 gün önce Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Ybr_38 (16 puan) sordu
+1 oy
54 cevap 2,638 göst.

649,434 soru

3,421,274 cevap

4,252,945 yorum

183,547 üye

...