0 oy
104 göst.
Doğum kategorisinde (0 puan)
kapalı
Doktor normal doğum olucak dedi ama çok korkuyorum ilk gebeligim erken doğum riskim vardı bir ay önce iğne serum felan yapildi çevremdekiler o ignelerden dolayı acilman olmaz suni sancı veririler diyorlar normal doğum olmazmış aranizda yaşayan varmı? 
Gebelik haftası 33+2
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

+1 oy
(431 puan)
Ya lütfen çevrenize değil drunuza sorun 

Dr normal olucak demişse negüzel 

Suni alsanız neolur ? Çoğu insan hiç iğne vs kullanmadığı halde alıyor suniyi 

2 ay olmadı arkadaşımın bebeği suyu azaldı kıza suni verdiler gram ağrı vs hissetmedi 6cm açılma olunca aldılar doğuma yarım saatte doğurup çıktı ne kesisi var ne başka şeyi
(309 puan)
bunları  yazmaya gelmiştim:) bende suni sancı aldım cok fazla abartıyorlar
(431 puan)
Ağrı eşiğiyle ilgili sanırım belkide psikolojik insanlar abarttığı için
Ama gebe bi insanı kimsenin korkutmasına anlam veremiyorum öyle yada böyle doğacak o bebek korkutmanın anlamı ne
Bence korkacak bişey yok tamamen sin vucudunla alakalı bir durum ilk gebeligimde kendi sancimla doğum yaptım çok zordu 2. Dogumumda suni yedim erken doğumdu suni daha kolay geldi bana az incitti beni şimdi 3. Ye hamileyim bunuda epidural düşünüyorum hayırlısı bakalım
(431 puan)
Hepsini tadıcam diyosun :)
Aynen :) normal doğum zor geldi valla bunada 34 haftalık hamileyim doktorla görüştük 37 de bakacak sezeryanda olabilirim normal doğumda ama ikiside epidural ile olacak artık hayırlısı olsun bende heyecanla bekliyorum :)
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

650,415 soru

3,424,915 cevap

4,257,161 yorum

183,803 üye

...