0 oy
248 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)
Merhaba 31+3 haftalık hamileyim 32. Haftadan 36. Haftaya kadar dahiliyeden heyet raporu alabilir miyim şeker hastası olduğum için, çLıştığım için yediklerim düzensiz oluyor, yürüyüşe çıkamıyorum iş stresinden şekerim hep yüksek, bu sebeple heyet raporu verirler mi? 
Gebelik haftası 31+3

2 Cevap

0 oy
(44 puan)
Kadın Dogum doktoru veriyo ama onu duymadım 
(23 puan)
İnşallah verir
-Reklam-
0 oy
(742 puan)
32. haftadan sonra doğum iznine ayrılabiliyorsunuz zaten. 

Neden heyet raporu alacaksınız ki?

32. haftadan sonra zaten doğum raporu başladığı için başka rapor alamazsınız,geçerli değil. Yani eğer bir sağlık sorununu var ise doğum iznine ayrılmanı gerekir. Başka bir yerden alamazsınız. 32 den sonra sadece çalışabilir diye rapor alabilirsiniz, o zaman da 37'ye kadar çalışırsınız.
(742 puan)
Yanlış yönlendirmeyin. Öyle bir şey yok. Aktarılmaz. 32 den sonra kişi herhangi bir hastalik nedeniyle rapor alirsa analık izninden düşer. Hangi kafayla buraya bunu yazıyorsunuz. Internetten bile araştırsanız bununla ilgili  bir sürü makale bulursunuz.
(109 puan)
A.U. bir kere uslubunuza dikkat edin,cok cirkin, hangi kafayla yaziyorsunuz ne demek, kesin konusuyorum cunku aynisini 4sene once kendim yaptim, biliyorum konuşuyorum,son derece ayık kafayla  sizin kafanız hakkında fikrim yok, su acidan düşünün, 32.haftada calisir raporu aldınız,33. Hafta nezle oldunuz, 2 gunluk rapor vermeyecek mi doktor, aile hekimi diye ozellikle belirttim ki, duruma uygun mazaret yaziyordu, 4senedir yonetmelik değişmedi hanimefendi ,ben uslubumu bozamam ,sizin gibi karsimdaki farkli bir görüş söylediğinde, he sunu deyin bana doktor bir taraftan çalıştığım kurum bir taraftan hepsi ayni anda yonetmeligi sizin kadar bilmiyor, yanlis uyguluyordur, o zaman ne diyeyim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(742 puan)
Cahil cesaretinize hayran kaldım doğrusu! Hala yanlışınızda diretiyorsunuz. Yanlış biliyorsunuz ! 32' den sonra 37' ye kadar  her hafta aile hekiminden rapor aldım diyorsun bir kere burada yalan söylüyorsun. Sen şakamısin? Hangi aile hekimi o kadar rapor verebiliyor? Sonra diyorsun ee nezle oldu 2 gunluk rapor alamazmı. Ne dediğin belli değil. Rapor alır alamaz diyen yok  ama analık izninden düşer. Seni ikna etme gayretime de ben şaşırdım doğrusu. İnsanlar s*****mı pardon o zaman 37. Haftaya kadar çalışıyor? Al çalışabilir raporunu,git rapor al yat evde. Sizin düşündüğünüz kurnazlığı devlet düşünemiyordu zaten demi :) Sizin kafa kanun koyuculardan fazla çalışıyor.
(109 puan)
düzenledi
1) Size yalan borcum yok, sizi iknayada calismayacagim, yaptim diyorsam yapmisimdir
2) Aramizdaki fark zaten hitabimizdan bile belli oluyor  samimiyeti olmayan insana "sen" diye hitap eden bilirkisi oluyorda, yaptığım seyi yaptim diye anlatan ben cahil cesaretli oluyorum, pes doğrusu, oturdugu yerden birsey duyup millete akil vermek kolay tabi insanlara yol gostermek yerine,belliki ordan burdan birsey duyan ahkam kesen boş zamani bol kaostan beslenen birisiniz, ordan burdan yazinca daha hakli olamazsiniz, kuyruk acınızı ordan burdan yazarak dindiremezsiniz, Allah ailenize sabır versin, bu nedir, her gördüğünüz yere yazıyorsunuz, şaşırtıcı :)
3) Hadi ben bilememisim, doktor da mi bilememis, calistigim kamu kurumu da bilememis, bir tek siz biliyorsunuz zaten
4) Ne yazarsaniz yazin benden artık cevap alamazsiniz, bundan sonraki cevaplarım sadece edep sahibi insanlara....
(742 puan)
Kamu çalışanıyım, haklarımı çok iyi biliyorum, bu 2. hamileliğim, Bunlar kulaktan dolma bilgi değil doğru bilgidir !
Peki çok bilmiş hanım madem öyle aile hekiminden 5 haftalık rapor alabiliyorsunuz, çalışabilir raporu aldığinız halde bu süreyi rapor ile geçirip analık izninden düşmeyeceğini iddia ediyorsunuz neden duvarınızda Ankarada nereden parayla heyet raporu alabilirim diye soruyorsunuz?  Hani yasalmış ya sözüm ona, yönetmelik böyleymiş ya madem niye parayla bu işi yapan yerler varmış bilen varmı diye soruyorsunuz? Daha doğum yapmadan ,doğumdan sonra alacağınız heyet raporunun peşine düşmüşsünüz
Bir de utanmadan kamu çalışanıyım diyorsunuz. Bizlerin ücretsiz izin hakkı var zaten, kullanın ücretsiz izin. Ama olurmu bana adap edep dersi veren hanımefendi alsın raporu nasıl olsa devlet öder maaşını değil mi? Üstelik o raporu  alabilmek için para verecekmiş bak bak bak, herseyi cok iyi bilene bak.
Sen nasıl kamu çalışanısın? Sen asalet yemini etmedinmi Türk bayrağının altında? Sen devleti temsil ediyorsun ama işin gücün üçkağıt olmuş. O raporu şöyle aldım,bu raporu böyle aldım,ben doğrusunu bilirim diyosun. Git al o zaman. Benim bağlı olduğum bakanlık heyer raporunu soruşturur senin bakanlık iyiymiş valla meslek hayatın raporla geçmiş. Şimdi otur da düşün edep kime gerek.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 6,625 göst.
28 Aralık 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cansıncan (491 puan) sordu
0 oy
4 cevap 192 göst.
0 oy
17 cevap 359 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
23 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Minnakannee7 (87 puan) sordu

654,672 soru

3,441,494 cevap

4,275,434 yorum

184,957 üye

...