0 oy
135 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (381 puan)

3 gündür sancı çekiyordum. Dün sancım artti vajinama kadar indi . İlçede oturuyorum ama maalesef yüksek yerleşim yerinde oturduğum için Kar yağdığında yolları açma girişiminde bulunmadilar. Tanıdığım bı ebe vardi , ambulans cagir dedi . Bende kanamam olmadığı için gelmez diye düşündüm. O zaman belediye ye ara şikayetini ilet dedi . Aradım , 2 saat sonra geldi yolları sildiler. Hemen acile gittim . Acildeki doktor çok anlayışliydi . Serum verelim sancın hafifler dedi , USG cihazı yoktu kalp atışını dinleyemedim. Test sonuçlarına göre çok miktarda idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.  3 aylık hamilelik sürecimde idrar testi almadı benden kadın doğum uzmanı. Acil doktoru ilaç verdi , tekrardan kadın doğuma gitmem gerekir mi muayene için . Çünkü enfeksiyon erken doğum yada düşük riskine yol aciyor dedi doktor . ( Kusura bakmayın uzun oldu :) )

Gebelik haftası 13+2

4 Cevap

0 oy
(181 puan)
Acil doktoru gebeler icin olan ilaclardan vermistir zaten kullan sikayetin gecmezse gidersin canim. Endiselenme hamilelikte idrar yollari cok rastlaniyor gecmezse tehlikeli. Bende oldum ve ilactan zitade bol su geciriyor  bol bol su ic allah sifani versin. 
(381 puan)
Teşekkür ederim Allah razı olsun:)
-Reklam-
0 oy
(311 puan)
Kullan ilacını canım doktor ona göre yazmıştır zaten yoksa diğer türlü bebeğe gider o enfeksiyon 
(381 puan)
Teşekkür ederim:)
0 oy
(1,335 puan)

Bende aynı sorundan gittim ama benimki idrar değil kanda enfeksiyon du banada acil doktoru verdi zaten biliyorlarmış herşeyi hangi ilaçlar filan diye kullandım atlattım sonra çok üzülüyordum bebeğe bişey olucak diye gittim hiç bir problem görülmedi şükür sende ilaçlarını aksatma inşallah bişi olmaz :)

0 oy
(1,141 puan)
Ağrınız enfeksiyon kaynaklıdır büyük ihtimalle. Enfeksiyon ağrı yapıyor çünkü. Bol su için. 3 litreden fazla hatta. İlaçları da kullanın mutlaka :)

649,561 soru

3,421,777 cevap

4,253,517 yorum

183,588 üye

...