0 oy
244 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (59 puan)
kapalı
merhabalar hanimlar.dun ki radyolok ayrtintilida bebek ellerini acmiyor diye 18 kromozom bozuklugu dedi.perinatolok baksin dedi.o da amino sentez ver elini acmasi sart dedi.basina gelen var mi.gebeligi sonlandirmak en mantiklisi dedi.sadece ellerini acamadigi icin bu durumu duyan bilen basina gelen varsa bi yazsin Allah rizasi icin.
Gebelik haftası 20+3
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

0 oy
(1,077 puan)
Ne alaka elini acmiyo diye bende bugun gittim herseyi normal aklina gelen hersey ama uclu taramam orta risk cikmis gel su.alalim yada git ozele fetal dna yaptir yok Allah razi olsun o brnim.evladim dedim ciktim her seyi Allah bilir gelirse Allahtan ama benim beynim.rahat kalbim.hala evladim.icin korkuyor ama  ona kiyamam  sen baska doktorlarla da gorus 
-Reklam-
0 oy
(997 puan)
Cok farklıymış. Ben bu yüzden yaptırmadım bebeğimin hiç bir testini detaylıda dahil. Doktorum 3lü yaptirdi sonuçlari istemedim oda anlayisla karsiladi. 25 haftalikken kontrolum vardı 4 boyutlu açti elini emiyordu yuzunu göremedik. Bugune kadar gittiğimde hep uyuyordu ilk kez haraketli yakaladık. Bence ordada bebek haraket etmemis olabilir. Ve de her bebek elini açıyormuymuş.
(59 puan)
evet elini acmasi cok onemliymis.18 kromozom bozuklugu yani edward sendromu dedi.ensede burunda organlarda sorun yok.el acmak cok onemliymis canim.sonlandir dedi.
(997 puan)
Allah Allah her şeyi normalken elini açmamasi tek basına sayiliyor muymuş. Baska bi doktora falam daha gorun bence. Onlara çok kolay geliyor ve herseyi soyluyorlar anne ne hisseder demiyorlar.

İlgili sorular

649,567 soru

3,421,807 cevap

4,253,541 yorum

183,590 üye

...