0 oy
4,544 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (4 puan)

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım adetim 1 haftadır geçiyo bundan 3.4 ay önce düşük yaptım ve bu gün sağlık ocağına kan tahlili yaptırmaya gittim eve geldikten 4 saat sonra hasta oldum malesef sonuçlara baktık gebe değilmişim ama beta hcg değeri 1.20 çıktı bu ne anlama geliyo. ?Ve bu kezde ayrılıyorum aranızdan inşallah tekrar görüşürüz yine güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinizede Allaha emanet olun.

5 Cevap

0 oy
(3,236 puan)

En az 5 olmasi gerekiyo diye biliyorum ben hamile olman icin

-Reklam-
0 oy
(829 puan)

Allah buyuk canim insAllah tez zamanda yeniden hamile kalirsin ve Anne olursun ..

Cok uzuldum en kotu sey beklerken adet olmak ..iyi olacak ama Allahin izniyle

(4 puan)
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ve çok şükür ki anneyim 6 yaşında bir kızım var  ellerinizden öper:) ama düşükten sonra adetlerim dengesiz oldu ilk kez 1 ay üstüne hasta oldum umudum vardı bu kez ama nasip diyelim.
(829 puan)
Cok sevindim canim inan gercekten cok sevindim Allah kizini size sizide kiziniza bagislasin insAllah .. benim eltimde ilk cocuktan 5 sene sonra hamile kalmak istedi kaldida ama kiz diye aldirdi .. o yuzden bi hayli doktora gitdi ..simdi cok sukur ikinci vocugunun 4 yasi var .. Allahim evlatlarimizi bizlere bagislasin
(4 puan)
Amin canım çok saol Allah razı olsun Rabbim olanlara sağlık uzun ömür versin. Ama eltin için çocuğu kız diye aldırmasına çok üzüldüm benim bir kızım var ikinciside kız olsa isterdim kızıma kız kardeş çok isterim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
(829 puan)
Aynen canim bende cok uzulmusdum .. aldirmamasi icin elimden geleni yaptim .. ama nafile ..aldirdi hemde Ramazan ayinda :( ..kimi evlat diye cirpiniyor kimi kiz diye istemiyor:(
0 oy
(1,522 puan)

1.20 demek hamile değilsin anlamına geliyor canım malesef :(

(4 puan)
Ewt değilmişim hayırlısı olsun inşallah:(
0 oy
(806 puan)

Hayirlisi olsun insallah. Uzulme bende ayni senin gibi beklenti içinde oluyodum hep adetim 5 6 hatta bi keresinde 14 gun gecikti. Test yapip peşine adet olurdum. Stres yapmamaya calis Allahim insallah en kisa zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah.

(4 puan)
İnşallah canım çok saol ilk kez adet düzensizliğim olduğu için beklentim oldu birde çok şeylerim değişti iştah geldi akıntım fazla oldu koku hassasiyetim arttı idrara sık çıkıyodum onun için olabilirim diye düşündüm ama hayırlısı ne diyelim:)
(806 puan)
Benimde evlendikten sonra oldu adet duzensizligim bende cok beklentilere girerdim. Hatta hamile oldugumu bilmeden test aldim dedim icimden en azindan testi yapim de adet olurum bosuna umitlenmim diye. Ama cok şükür mutlu sonuca ulastim insallah sende en kisa zamanda yasarsin bu sevinci :)
0 oy
(3,712 puan)

Canm ben düşükerimden 3 ay sonra hamile kaldım ve bu 3 ay boyunca adetlerim düzensizti yani rahim kendini hamileliğe hazırlıyormuş seninde olur içini rahat tut fazla düşünmemeye bak canm herşey gönlünce olsun

(4 puan)
Teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun hayırlısı olsun herşeyin:)

İlgili bir soru bulunamadı

647,167 soru

3,412,844 cevap

4,242,613 yorum

182,925 üye

...