0 oy
266 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
kapalı

Tecrübeli anneler 24 haftalık hamileyim ama doktorum kesin birşey demedi detaylı ultrasyon da aynı şekilde kız gibi görünüyor dediler net kız demediler sizce tahmin edebilecek anneler var mı :)

image

image

Gebelik haftası 24
Kapatılma nedeni: Cinsiyet tahminlerini sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz

2 Cevap

0 oy
(558 puan)
Detaylıda nasıl görünmedi ? 
(31 puan)
18 haftam da gittim doktora kız gibi görünüyor dedi canım bir de bayağı iyi bir doktordu sözde eray çalışkan tanınmış ama  lakin net kız demedi kız gibi görünüyor dedi kendi doktorum ise kız gibi bacakları hep kapalı açmıyor diyor
(558 puan)
Olabiliyor bazen ama ayrıntılı ultrason da her zaman cinsiyet netleşir ondan şaşırdım ya da ben bilmiyorum ayrıntılı da bile bazen görünmediği
(691 puan)
Detaylıda görülmeliydi. Eğer göremediyse uğraşacaktı, başka gün çağıracaktı. Yani cinsel organını da inceliyor detaylı. Bana makatını bile gösterdi. Mesela nakat çıkışı varmış onun gibi.
(31 puan)
Bilmiyorum canım yapmadı ince ince detaylı bakmadı o kadar maalesef :( sağlıklı olsunlar da bana yeterli kız erkek hiç farketmez :)
(558 puan)
Aynen ben onun için şaşırdım adı üstünde detaylı benim de detaylıda oğlumun tesislerini baktı tam dedi faln öyle yani
-Reklam-
0 oy
(151 puan)

Vala bendee aynı ya millet gidiyor 11 haftalık Ken cinsiyet yapıyor ben 19 haftalık hala cinseyet net değil büyük ihtimalle kız alış veriş yaparsam son dk oğlan olursa kız kıyafetleri olsa elimde kalacak bakacağını arasını açmadı babası kılıklı:) :)

(31 puan)
Aynen canım bende yapıyorum alışverişini ama pembeye şuan çok ağırlık vermedim her ihtimale karşı 2 hafta sonra kontrole gidecem bakalım ne diyecek ona göre hem isim hem de pembiş pembiş kıyafetler alacağım sağlıklı olsunlar da farketmez :))
(151 puan)
Aynen canım sağlık olsunlar Rabim bebeğin sağlıklı kucağına almayı nasip eder
(31 puan)
Amin canım benim cümlemizin insallah rabbim tüm evlatlarımızı korusun

650,891 soru

3,426,798 cevap

4,259,259 yorum

183,962 üye

...