0 oy
165 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
11 haftami bugun doldurdum ve testim pozitif çıktı.Ilk- gebeliğim ve çok korkuyorum bebeğime zarar gelmesinden..Ne ilaci veriyolar hamilelelere kan sulandırıcıyı duydum başka ne var acaba lütfen cevap verin.Ateşim falan şuan yok bogaz agrisı öksüruk balgam  ve burun akıntım var sizde bòyle oldunuz mu?
Gebelik haftası 11

3 Cevap

0 oy
(2,038 puan)
kuzum bi tanıdığım 36. haftada oldu bol bol meyve yemiş günde 3-4 litre su içmiş ve hep dinlenmiş böylelikle geçti dedi
-Reklam-
0 oy
(262 puan)

Geçmiş olsun. Öncelikle sakin olmalısın. Benimde ilk bende karantinadayım. Ve saydıklarının hepsi var. İlaç verilmiyormuş artık kan sulandırıcı içinde dahiliye görmesi gerekiyormuş. Gerekli görülür ise kan sulandırıcı iğne veriliyormuş.. Boğazını kurutmamaya çalış. Su, süt, kefir bunlarda sorun yok. İlk aylarında olduğun için bitki çayı öneremiyorum onu bi doktoruna danış istersen. Meyve, sebze ihmal etme. Bol sirkeli sarımsaklı soğanlı çorbalar içmeye çalış. Tat koku alamasanda beslenmeni ihmal etme bebek için.(bal, pekmez doktora sorulması lazım onay verirse sütün içinde iyi geliyor.) Burnun çok tıkandığında ılık duş alabilirsin. Burnun akmaya başladığında çekme geri elinden geldiğince sümkür. Vücut direncini düşürmemeye çalış. Yatarak dinlenmek iyi gelir gün içinde. Faydasını görürsün umarım.

Not :ekstra parol içebilirsin dayanamayacak ağrın olursa ama sana tavsiyem ağrın olduğunda yat dinlen. Uyumaya çalış. 3-4gündür hastayım karantinada 2.günüm ve baş ağrısından geberiyorum. Ama bebekten önce de çok aşırı zorlanmadıkça ilaç kullanmıyordum riske atmak istemiyorum açıkçası. Gerisi sana kalmış. 
0 oy
(28 puan)
Birşey yapmayacaksin canım bende 2.ye covid oluyorum 15 haftalığım ilaç kullanmiycaksin ağrın olursa parol dışında hiç bir şey kullanmayacaksin. Meyve sebze sıvı alımına dikkat et yeterli iyi günler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.
0 oy
5 cevap 106 göst.

652,550 soru

3,433,485 cevap

4,266,583 yorum

184,426 üye

...