0 oy
395 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (235 puan)
6.aydan beri uyurken ağzımdan baya su akıyor 

Elime geldiği oluyor 

Çok rahatsızım sizdede oluyor mu 

Normalde ağzın akması gaitada parazit dir

Ama bu bariz su dr gitmeli miyim
Gebelik haftası 30+5

7 Cevap

0 oy
(302 puan)
Benimde oluyo arada bekleyeyim şurada 
-Reklam-
0 oy
(11 puan)
Bende 10. Haftadan beri aynı durum mevcut, yalnız şunu farkettim soluma yattığım zaman kesinlikle olmuyor. Sağıma yattığımda akıyor. Sanırım bebek ve mide arasındaki konumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum..

29+3
0 oy
(36 puan)
Genzin gece tikaniyosa farkina varmadan agzin acik kaldigindan su gelmesi normal parazit oldugunda mideden gelen su zaten yapiskan olur bence kendini gozlemle bi sure rahatsiz edicek bir hala gelirse kesinlikle doktoruna danis derim ben bana gebelikte geniz tikanikligindan olur diye tahmin ediyorum
0 oy
(1 puan)
Benim de aynı durumdan şikayetim var ama benimkinin sebebi zaten var olan burun tıkanıklığına hamilelik sebebiyle eklenen tıkanıklık. Yani burnumdan nefes alamadığım için ağzım açık uyumak zorunda kalıyorum, o da doğal olarak ağızdan Su gelmesine sebep oluyor. Bence bu açıdan takip edin siz de durumunuzu.
0 oy
(409 puan)
Bildiğin ağzımdan akan  suya uyanıyorum :))  doktoruma sordum normal olabilir dedi. Ama çok sinir bozucu. Bir defa da değil sürekli oluyor. Artık avucumda havlu peçete ile yatıyorum :) 
(235 puan)
Malesef ya bir kendi horlamama uyanıyorum 2.cide bu şu akıntısı yazılan yorumlardan anladığım yalniz değilim şükür korktum çünkü birdehamilelik süreci devam edecegi
(409 puan)
Aynen horlamada var yaa. Allahım bir hamilelik bizi ne kadarda değiştiriyor
0 oy
(87 puan)
Bendede cok oluyor nefret ediyorum yastığıma havlu serip yatıyorum 
0 oy
(202 puan)
Bende de su akiyo.yastigim hep yaş oluyo

648,785 soru

3,418,858 cevap

4,249,770 yorum

183,382 üye

...