0 oy
388 göst.
Doğum kategorisinde (41 puan)
Kızlar pendik eğitim ve araştırma hastanesinde yakın zamanda normal dogum yapan varmı?memnun kaldınızmı ,refakatçi alıyolar mı,önlük veriliyomu gecelik götürmelimiyim yardımcı olurmusunuz?

2 Cevap

0 oy
(379 puan)
İşine yarar mı bilmemem, ben 4 sene önce doğum yaptım pendik eğitim araştırmada. Doğumhanede önlük verecekler her şeyini çıkartıp onu giyeceksin, doğumhaneye refakatçi almıyorlar ama doğum sonrası normal odaya almışlardı, ben memnun kaldım, hatta benim yakın arkadaşım orada hem doktor hem kendisi doğum yapmıştı tavsiyesi üzere oraya gitmiştim.
(41 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için pandemiden dolayı refakatçi alınmıyor gibi söylemler var ama emin olamadım
-Reklam-
0 oy
(11 puan)
Orada yapmadım ama göztepe şehir hastanesinde yaptım tekli odalar odanda doğum yapıyorsun bu konuda rahattı refakatçi genelde bayan alıyorlar 

İlgili sorular

684,426 soru

3,558,333 cevap

4,434,284 yorum

192,878 üye

...