0 oy
250 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (96 puan)
yeniden gösterildi

Adetim 16 gün gecikti. Kan testim de beta hcg 126.47 çıktı. Aile hekimim ya çok yeni bir gebelik yada bebek yaşamıyor olabilir dedi. Aynı sorunu yaşayan var mı? 

image


Gebelik haftası 6

6 Cevap

0 oy
(150 puan)
Çok çok yeni  bı gebelik biraz daha bekle canım yükselsin. 2000 i geçene kdr düşük ihtimali var gözüyle bakılıyor. 
(96 puan)
Antidrpresan kullanıyordum gebelik düşünmüyordum o ilaçların zarar verebileceğini söyledi doktor çok endişelendim
(150 puan)
Bencede su anlık kullanma zarar verirsin. Kadın doğum doktoruyla bı görüş istersen.
(96 puan)
Kan verdiğim gün bırakmıştım. Kadın Doğum doktoru ilaçlar zararlı değil dedi.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Merhaba 3 gün sonra tekrar kan verin eğer en az 300 üzerine çıkmamışsa kadın doğuma görünün. 
(96 puan)
4 gün sonra verdim 680ne yükselmişti.
(1 puan)
Ozaman sorun yok İnşAllah
0 oy
(243 puan)
Yaa belki linç yicem burda ama demeden edemedim bebek yaşamıyor nedir yaa üstelik bunu bir doktor nasıl söyler en fazla gelişmemiştir oluşmamıştr keşke birqz hastalarına anlayışlı olsalar keşkeee
(1 puan)
Bazı Doktorlar var okadar ruhsuz ve düşüncesiz ki, az önce bende gittim kese yok dedi, nasıl yani dedim on gün önce kan verdim hcg değerim 210 çıktı, bana dediği cevap şu ;düşmüş ozaman.. Yani sor Bi hele kanama oldumu olmadımı, direk bu cevabı verdi bana ve daha ilk hamileliğim insan hiçmi düşünmez ben neden pat diye bu gencecik kadına bunu söylüyorum, bide öperatör doktor.
(243 puan)
Birde hayatımız bunların elinde düşün artkk
(96 puan)
Valla canım bende anlamadım her kafadan bir ses çıkıyor. İlk öğrendim 126 beta bebek yaşamıyor olabilir dediler. Kullandığım selectra zarar vermiş olabilir dediler. Koşa koşa doktora gittim yok bişey olmaz dediler. Gecen hafta gittiğim doktor o ilaçlar çok zararlı zarar vermiş olabilir diye perinatolojiye gitmem gerektiğini söyledi. Bende senin gibi şaştım kaldım. Gebeyim diye sevinemiyorum yaşıyorum yaşamıyorum bilmiyorum. Ayrıca senin durumunda merak ettim başka bir doktora gittin mi? HAVVANUR
(122 puan)
İnsanın morelini dahada dibe indiriuolar bende ilk kantestinde yaşadım onu saçma sapan konuşmuştu korkutmuştu bebi ama hemşire 2. Ye kan vermeye gittiğimde sen niye geldin değerin çok iyiydi dedi. O kadaın baya korkutmuştu beni. İnsanları korkutmadan bir şey söyleyemiyorlar :(
(96 puan)
Maalesef canım sürekli takipteyiz
0 oy
(1,017 puan)
İki gün sonra tekrar kan ver artış iki katına çıkmışsa sıkıntı yapma geç döllenme olabiliyor
(96 puan)
Umarım öyledir 4 gün sonraki değerim 680 çıktı.
0 oy
(11 puan)
Canim ben fakat soyle bir sey oldu ben kan verdim beta 826 cikti aile hekime dis gebelik olabilir dedi bizi cok korkuttu. Yilbasi gunuydu ve acele sekildr tip merkezi buldum zar zor doktor sorun gorunmuyor henuz kese de yok erken olabilir dedi 1 hafta arayla tekrar takip ettim ve yukselmisti. Cok sukur mumkunse betani 2 gunde 1 takip et yani kan ver 2 gunde bir 2 kati artmasi gerekiyor. Ve kesinlikle kadin doguma git erken gebelikte zaten kalp atisi gorulmez kalp atisi icin 7 ml olmapi lazim diyorlar.
(96 puan)
Benide çok korkutuyorlar canım kadın doğum aciline gittim konusturmadılar bile randevu alamıyorum dedim. Bir doktordan sıra aldım oda ultrason yapmadı kan sonucuna baktı çok düşük görünmez dedi.
0 oy
(11 puan)
Ve soylemeyi unuttum bende polikistik over vardi bende hic beklemiyordum cunku denedigim zaman kalamadim hamile supriz oldu acikcasi bende igne kullaniyorum ms rahatsizligimdan kaynakli ama inan ki hersey allahtan rabbim sana nasip etsin insallah hic korkma dua et :):)
(96 puan)
Benim içinde spriz oldu normalde sağlıklı bir adet düzenim yok. 2 3 ayda bir oluyordum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 939 göst.
0 oy
2 cevap 288 göst.
0 oy
2 cevap 223 göst.

651,928 soru

3,430,829 cevap

4,263,478 yorum

184,255 üye

...