0 oy
249 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (265 puan)
Kızlar iç çamaşırım ıslanıyor normal mi sizde de oluyor mu 21 haftalık hamileyim
Gebelik haftası 21

3 Cevap

0 oy
(1,340 puan)
Bende 24+1 bende ıslanma olmuyor ama akıntı oluyor ona da günlük ped kullanıyorum siz bence bir doktora görünün suyunuz olabilir
-Reklam-
0 oy
(1,551 puan)
Evet bende 20. Haftama girmek üzereyim hamile kaldığımdan beri akıntım oluyor. Dikkat edilmesi gereken renkli ve kokulu olması öyleyse o zaman doktoruna görünmelisin.
(265 puan)
Yani sanki terlemisim  gibi oluyor doktoruma da söyledim bir sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum
(1,551 puan)
Sorun yok diyorsa yoktur o zaman canım eğer tereddütte kaldıysan olmadı başka bir doktora danış. Ama genel olarak normal karşılanıyor.
0 oy
(130 puan)
Benimde öyle oluyordu ,iç camlarını giyiyordum  sanki idrar kaçırmışım gibi az bazen biraz daha fazla ıslaklığı oluyordu ,evde temiz kullanılmamış bez kestim iç camasirima koyuyorum, 

İlk zamanlar o akıntı olmadan önce doktor bana suyun fazla demişti, şekerden falan suphelendi ama yaptırmadım  şeker testi ,a kan testinde normal.cikuyordu açlık kan şekerim  hep , sonra işte iç camasirim  ıslanmaya başladı bir sonraki ay gitmiştim suyun normal dedi, ya öyle mucize birsey ki köşedeki sıvı kendiglinxen  fazla suyu atmış öyle:)) ama hala ıslaklığı var ama çok çok azaldı, önceden günde iki defa değiştirirdim bezi şimdi öyle değil arada geliyor yani , suyumuzda gayet normal :)) ama doktoruna danışman da fayda var :))
(265 puan)
Doktoruma danıştım ama utrasyonda baktı bir sıkıntı yok dedi başka nasıl bakılabilir ki
(130 puan)
O zaman hiç bir sıkıntı  yok :)) endişe etmeyin , belli oluyor zaten ultrason:)))

650,268 soru

3,424,361 cevap

4,256,511 yorum

183,764 üye

...