0 oy
260 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (130 puan)
6+4 hamileyim gece pembemsi  kanamam  oldu acile gittim . Kese görünüyor (14cm dedi ama neyden bahsetti o an korkudan animsayamadim) daha çok küçük  kalp atışları belli olmuyor dedi  . bugün kontrolüm var ona gitmemi tetkikleri yapicaklarini söyledi .  İlk gebeliğim korkuyorum .  Kanama devam ederse çok olursa geliyimmi dedim hayr parça falan düşerse gel . Randevuna gidebilirsin dediler . Korkulacak bişey varmıdır ? 
Gebelik haftası 6+4

6 Cevap

0 oy
(2,211 puan)
Progestan verdi mi 
(130 puan)
Hayır saat 2 deki randevuna git tetkikleri yapsınlar dedi şuan kanamam azalmış az pembe lekelenme şeklinde ama korkuyorum yinede saat geçmiyor tabiki
(2,211 puan)
Bir an önce iyi bir doktora gidin bence, yerleşme lekesi olabileceği gibi düşük de olabilir Allah korusun
-Reklam-
0 oy
(793 puan)
Sana progestan hap ve iğne başlaması lazım kanama dursun diye bugün randevun var diye bence biraz baştan savmışlar bugün kontrolü ne git doktorun kanama durdurmaya Bi tedavi başlar parça düşünce gel demek neyse o zaman zaten düşük yapıyorsun anlamına geliyo herşey için geç kalmış olacaksın yani 
(130 puan)
Umarım düşük olmaz . Saat 2 deki randevuna git tetkikleri yapsınlar dedi . Kese görünüyor dedi kalp atışı için daha küçük dedi o kadar . Herhangi ilaç vs vermedi . Şuan pembe lekenme şeklinde daha az inşallah bişey olmaz .
(793 puan)
Sen stres yapma yat dinlen bol su iç doktoruna herşeyi güzelce anlat o gerekeni yapar inşallah benimde ilk gebelik de lekelenme başladı acil kese yok düşer dedi yolladı beni ben hemen özel hastaneye gittim oradaki doktor keseyi gördü ilaç başladı ama benim hcg değerim az yükseliyordu sağlıksız gebelik olduğu için düşüğe bağlı kürtaj oldum inşallah senin kese de görünmüş bak benim ilaca rağmen kanamam adet gibi çoğalmştı Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlasın
(130 puan)
Amin teşekkür ederim . Benim kan degerim 25 Ocak da verdim 3810 çıktı gebelik var dedi ama ultrsnda görünmesi için bı kaç hafta bekleyin dediler . Bugün randevum var gece böyle bı kanama tarzı lekelenme olunca korktum . İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip ettin rabbim . İlk gebelik olduğu için korkum , heyecanım , stresim , endişelerim hat safhada . Güzel şeyler duyarım umarım bugün doktordan .
(793 puan)
Sizin değeriniz gayet güzel çıkmış belki yerleşme kanaması falandır yada bazen rahim biriken kanı atar mış bazen dışarı inşallah öyledir bugün inşallah güzel şeyler duyarsınız
(130 puan)
Umarım
0 oy
(389 puan)
Kan uyusmazliginiz var mı onu da söyleyin varsa muhakkak. Niye yapmamışlar ki depo iğne? Stres yapmadan randevunuzs gidin siz en kötü şey bebek için stres gerçekten. 
0 oy
(586 puan)
Mümkün olduğunca uzan dinlen gezinme risk var ama umutta var Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
(130 puan)
Amin inşallah , şuan yok zaten durdu birazdan kontrle gidicem . Umarım bı sorun yoktur
0 oy
(82 puan)
Korkulacak bişey yoktur Allah'ın izniyle yerleşme kanamasidir ilk başlarda oluyor bende de olmuştu hiç bir sorun yoktur 
(130 puan)
Şuan durdu zaten çok şükür inşallah bişey yoktur
0 oy
(130 puan)

Doktora gittim . Kese 5 haftalık görünüyor ama regl döneminde göre 6.5 haftalık olması gerekliydi dedi . Morel bozmayalım ama gelişmiyor da olabilir geç dollenmede olmuş olabilir dedi . Progestan fitil verdi vajinadan kullan 15 gün sonra tekrar gel bakalım gelişme var mı dedi eğer yoksa kürtaj olabilir dedi . Umarım geç döllenmeden kaynaklıdır . Kanama şeklinde değil ama akıntı şeklinde hafif kahverengimsi akıntım oluyor arada şuan . Fitili gece kullanicam. Yat dinlen bol su iç dedi . Yoğun ağrı ve kanama olursa acil gel dedi .  Gece acilde bakan doktor kese hakkında bişey demişti . 

image

(130 puan)
Kese hakkında gece acildeki doktor bişey dememisti.  Kese görünüyor demişti 6+4 dememe  rağmen 5 haftalık gibi dememisti .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 265 göst.
0 oy
5 cevap 300 göst.

650,018 soru

3,423,428 cevap

4,255,329 yorum

183,711 üye

...