0 oy
81 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (56 puan)
kapalı
Arkadaşlar bunaldım gerçekten. Ben Ankara'dan Trabzona gelin geldim. Kültürlerimiz aile yapılarımız farklı. Eşimin ailesi sürekli görüşmek istiyor. Eşimin işi yok atama bekliyoruz elimizdeki son kalanla geçim derdindeyiz ben her şeye rağmen gelin gelmişim eşimin ailesi çocuk gibi her işini eşime yaptırıyo ben onlara gitmeyince davet etmeyince küsüp eşimi dolduruyolar.  Hamileyim gurbetteyim kımseye muhtaç olmadan geçim derdindeyim beni takdir etmek şöyle dursun sürekli trip atıp dikkat çekmeye çalışıyolar. Köyde oturuyo eşimin ailesi ben ilçedeyim. Bi bahaneyle sğrekli ilçeye inip benim onlarla ilgilenmemi istiyorlar. Korona geçirdim halsizim son aylardayım bunaldım çok öyle yazmak istedim..
Gebelik haftası 27
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
Takma canım o yollardan geçtim hepsi geçer dert etme kendini strese sokma o bebeğini  de etkiler çünkü  benim kızım ondan çok agresif sıkıntılı bebeğine kötülük yapma bosver zamanla hersey düzelir bende gurbete geldim kimse beni de anlamadı elin gelinine daha acidilar kendi gözünün önündekini ezikleyip durdular başkasına acidirlargeldi geçti hepsi çok şükür sabreden derviş  muradına  ermiş şimdi ikinci gebelik bunda stres sıkıntı   uzak dedim hayatımdan 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
4 Şubat 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde anise (56 puan) sordu

651,238 soru

3,428,225 cevap

4,260,746 yorum

184,071 üye

...