0 oy
284 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (42 puan)
Kızlar tüp bebek ile hamile olduğumu öğrendim 3 gün önce beta HCG 340 çıktı. Tahmini kaç haftalik hamile olmuş oluyorum .

5. Gün embriyosu yerleştirildi 10. Gün sonucum 340

6 Cevap

0 oy
(327 puan)

image

bak bu benim test kağıdım değerlerin haftası yazıyor sağ tarafta ordan bakınca 2-3 hafta değeri gözüküyor senin 
-Reklam-
0 oy
(40 puan)
Tebrik ederim, bende 1 hafta önce 5.gün embriyosu sonucumu öğrendim 12.gün 478 ile 4 haftalık gebe olmuş oluyorsunuz :) 
0 oy
(172 puan)
Tüp bebekte olsa hamileliğiniz son adet tarihine göre hesaplanıyor. 
(197 puan)
Hayır öyle bir şey yok bilmediğiniz konuda yorum yapmışsınız. Doktora transfer tarihi ve embriyonun kaç günlük olduğu söylenir doktor transfer tarihine göre hesaplar.
(172 puan)
düzenledi
Bilmediğim konuda mı.? Bu kanıya nasıl vardınız. Sizin bir bilginiz yok sanırım. Çünkü benim de işlemin tüp bebek bu konuyla ilgili bilgilerimi kimse sorgulayamaz. Ayrıca sizin dediğiniz gibi bir durum olsaydı doktorum bu kelimeyi söylemezdi bana gittiğimde son adet tarihi baz alınarak bakılıyor. Benim de 5.gün embriyosu. İnternette de hesaplama işlemleri var. Her ne kadar embriyo ya da transfer tarihi istenilse de çıkan sonuç son adet tarihi ile aynı
(197 puan)
Ben 4. tüp bebek tedavimle hamile kaldım. Eğer tedaviye reglin ikinci günü başladıysa, tedavi süresi uzamadiysa ve yapıldığı ay hemen transfer edilmisse sat tarihi geçerlidir. Tedavi geç başladıysa, tedavi uzun sürdüyse, embriyo dondurulup başka ay transfer edilmisse vb sebeplerden transfer tarihi ile yeniden hesaplanır. Neden tüp bebek doktoru musunuz da kimse sorgulayamiyor? Yarım yamalak bilginize bir şeyleri cevapliyorsunuz.
(172 puan)
düzenledi
En başta terbiyesizlik yapan doktor gibi konuşan sizsiniz. İlk önce haddini bil çok bilmişliği sen yapma. Evet hala iddiam da aynı şeyi söylüyorum. 3 ayrı doktora gittim 3 üne de tüp bebek olduğunu söylediğim halde hepsi son adet tarihimi sordu. Yani kaçıncı embriyo ne zaman transfer edildi cart curt gibi şeyler sormadılar. Düzgün okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız. Ne kadar transfer tarihi sorulsa da sonuç itibariyle çıkan sonuç adet tarihiyle aynı yazdım. Ama anladığım kadarıyla sabit fikirlisiniz bu yüzden sizin gibi biriyle uğraşamıycam kusura bakma. Senin bilgin sana benim bilgim bana.
(197 puan)
Sabit fikirli kelimesinin tanımını pek bilmiyorsunuz sanırım :) bu üsluba ben cevap veremem zaten
0 oy
(263 puan)
3-4 canım benim 4 de 410 falandı
0 oy
(1,112 puan)
tahlil verdiğin gün tam 4 haftalık hesaplanıyo canım, benim dr um öyle dedi
0 oy
(197 puan)
Benimki hesaplanırken şöyle olmuştu 12+ embriyo günü + transferin kaçıncı günü olduğu. Sizin test tarihinize Göre 12+5+10=27 olur bu da 3+6 haftalık demek. Hayırlı olsun inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

651,602 soru

3,429,637 cevap

4,262,213 yorum

184,165 üye

...