0 oy
101 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (426 puan)
Kızlar ilk 3 ayımda coknzor gecti hatta kilo verdim binaralar duruldu şimdi gene başladı iki haftadır şuan bile uykudan uyandım kendimi zor tutuyorum istifra etmeyi de hiç sevmiyorum ya nasıl geçiririm önerileri biz var mi
Gebelik haftası 25+4

2 Cevap

0 oy
(1,275 puan)
Prilam Dr kullandım ben iyi geliyordu. Gece yatmadan önce 2 tane içiyordum. Onun dışında tansiyon sorununuz yoksa çubuk kraker de iyi geliyor. 
-Reklam-
0 oy
(218 puan)
Baharatlı salcali ürünleri tüketmek asitli meyve tuketme bayat ekmek beyaz peynirli ekmek çok iyi geliyor. Çikolata kola yağlı kızartma yeme  ben artık.nefes alamıyorduk aç kalma badem tuzsuz leblebi kanunsuz yeşil elma ve ayva çok iyi geliyor. Şekerli yiyecekler  mahvediyor birde doktoruna şöyle sana migde korucu versin sanatlarına karnına için bebeğe zarar yok duzekiceksin ama düzeltin diyip sakın yüklenme. Ben bi yudum su dahi icemezdim.bu şekilde toparladım çok yemek bebeği büyütmez anne kilo alıyor..Suyu sutu ayranı minik yudumlarla ic bi. Çok etkili olan bulantı ilaçları var onlardan sor eczaneye doktoruna danış günde oldukça küçük olduğu icin günde yarım iç dilde eriyenden.24 saat tutuyor.

650,056 soru

3,423,574 cevap

4,255,495 yorum

183,722 üye

...