0 oy
278 göst.
Doğum kategorisinde (283 puan)
Suda dogum arastirmaya basladim gercekten dogum sancısını azaltmada etkili mi? Tercih edilir mi acaba?

Bu sekilde dogum yapan ya da cevresinde doguran var mi? 
Gebelik haftası 28

6 Cevap

0 oy
(150 puan)
Bende burda bekliyim gercekten buyuk meraktayim epuduralde alamicam olursa cokk iy oour benim icin 
(283 puan)
Umarim birisi bizi aydınlatır
-Reklam-
0 oy
(12 puan)
Ben suda doğum yapmadım ama sancım başladığında küveti doldurup oturmuştum. Sancıyı baya azaltıyor. Küvetten çıktığımda sancım çok artıyordu. O zaman keşke suda doğum yapsaydım demiştim ama çok geçti tabi. 
0 oy
(1,643 puan)
Valla doktorum bi ara belki seni suda doğurturuz dedi ama artı kaç para isticek bilemediğim için sadece yaa cidden mi demiştim ve konuyu orda kapattık :)))
0 oy
(518 puan)
Bende istiyorum aslında ama yapan yer var mı neresi
(283 puan)
Istanbul avrupa yakasındaysaniz bir cok hastane yapıyor ama acaba yaptiranlar memnun kaliyor mu onu bilmiyorum ogrenmeyi de cok istiyorum.
(518 puan)
Hmm ben Gaziosmanpaşa yaşıyorum
(283 puan)
Size uzak olmasa benim gittigim beylikdüzü birinci hastanesi yapiyor bende o yuzden araştırayım dedim hatta doktorumun instagraminda suda dogum unitesi tanıtımını görmüştüm arastirmaya basladim.
Mutlaka oralarda da yapan hastane vardir.
0 oy
(2,631 puan)
Suyun sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisi doğum sancısı üzerinde de etkili olduğu araştırılmış ve kabul görmus ancak doğum esnasında son ana kadar suda kalıp çıkarıp doğum yaptırmakla suyun içerisinde doğum yapmak arasında kararsız kalmışlar bizim ülkemiz suyun içerisinde doğumu yaptirip bebeğin kordonunu orada kesip ve ilk ten tene temasida orada kuruyorlar bende çok araştırdım ama suda doğum için belirli kosullar var bunları araştırarak suda doğuma yine doktorunuz ile birlikte karar verebilirsiniz ama suyun muhakak rahatlatıcı özelliği var ve imkanı olan muhakkak faydalansın malesef ben kronik rahatsızlıklarımdan dolayı suda doğum yapamıyorum 
(283 puan)
Bende rahatlatıcı etkisini araştırdım dogum sancısıni azaltabilecek dogum yontemleri arasinda ama bu isi iyi yapan bir hastane bulmak lazim.
0 oy
(997 puan)
Kuçuk şişme havuzu alıp devlete gitme fikri çık aklımdan :) devlette ne yazikki yok ama imkanim olsa çok isterim videolari falan izliyorum çok kolay doguruyorlar :)
(2,631 puan)
Bazı devlet hastaneleri yapıyor mesela Ankarada ve Konya'da duydum
(997 puan)
Ben Çorumun ilçesinde oturuyorum :) 1 tane çocuk doktoru ve 1 tane kadın doğum var. Doktorumu çok seviyorum onda doğurmak istiyorum ama mesai disinda olursa çocuk doktoru burada oturmadigi için yaptiramazmış :) bana mesai içinde doğur çocuk doktoru olmadan doğurtamayiz diyor :) burda dogum yapmak bile şartlı suda dogum asla olmaz :D
(2,631 puan)
Benim kuzenim de Çorum'da oturuyor oda 2 sene önce doğum yaptı ve hemşirelerin ebelerin doktorun çok iyi olduğunu bahsetmişti malesef büyük şehirlerde devlet hastanesindeki bir çok hemsire ebe doktor anlayışsız oluyor ben ondan 4 doğumumu da özelde yaptım bunu da nasip olursa özelde yapacağım devletin bana sunduğu imkanı malesef anlayıssiz insanlar yüzünden kullanamıyorum
(997 puan)
Iyi insanlar denk gelsin hep insallah. Benim doktorumu burada begenmeyen o kadar kisi varki ben özelede gidiyorum mesela 2 ayda bir özelde farkli seyler soylemiyor bana. Bilgisi guzel doktorumun en onemlisi o benim için. Ve nana her kosulda yardimci oluyor. Disim agridi dis doktoru bisey yapmadi kendi doktorum antibiyotik yazdi sen dusun :) ben her seyde ona gidebiliyorum gonul rahatligi ile ve kadin olmasi beni daha da rahat ettiriyor.  Dogumumu onun yaptirmasini çok istiyorum aşiri derecede ama çocuk doktoru yuzunden yaptiramayabilir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
12 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aytndmr (1 puan) sordu
0 oy
4 cevap 215 göst.
0 oy
6 cevap 250 göst.
19 Kasım 2022 Doğum kategorisinde Anne_olmak (265 puan) sordu

652,248 soru

3,432,251 cevap

4,265,114 yorum

184,348 üye

...