0 oy
137 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Kızlar dün gece saat 1 buçuk gibi 4 5 damla kanamam geldi canlı kırmızı ondan öncesinden beri de devamlı olarak çatı ağrım var vajinam ağrıyor acile gittim ama bi şey söylemediler kendi doktoruma randevu bulamadım aradan muayne olmak istedim dün grevdeydim bugün yoğunum muayne edemem deyip yolladı beni yarında detaylı ultrasona gireceğim ama 15 dk bile ayakta kalsam biraz fazla otursam çok ağrım oluyor ne yapabilirim sizce 
Gebelik haftası 21+6

2 Cevap

0 oy
(3,667 puan)
Bence hep yatın. Rahim ağzı kısalması olabilir. Yarın doktorunuz bir muayene etsin. Ayağa kalkmamaya, iş yapmamaya özen gösterin. Geçmiş olsun.
(48 puan)
Bi sıkıntı olmazsa muayne etmem dedi anlamadım ne yapsam ne etsem insan korkuyor da
(3,667 puan)
Başka doktora gidersiniz. Öyle saçmalık mı olurmuş. 18-23 haftalar arası maalesef rahim ağzı yetmezliğinin en çok görüldüğü haftalar. Ben 20+5'te kan lekeli akıntı yaşadığım için acile gittim. Tespit edilemedi 2 gün boyunca asistan hekimler tarafından. Hafta sonu idi. Pazartesi sabahı kendi doktorum akıntının resmini görünce bu erken doğum belirtisi olabilir dedi, beni direkt ultrasona aldı ve 3 cm açılma ile kesenin sarktığını tespit etti. O gün acil serklaj yani acil rahim ağzı dikişi ameliyatı oldum. Tek belirtisi kaygan akıntı ve lekeli kanamalı akıntı idi. O nedenle çok dikkatli olun lütfen, çok ayakta kalmayın. Doktora giderken de yorulmayın. İnşallah sizde böyle bir durum yoktur ama yine de temkinli olmakta fayda var.
(48 puan)
Acilde ki. Asistan da kanaman yok dedi ama kanamam olduğuna eminim yani elime geldi üstelik bebeğin sağlıklı deyip gönderdiler açıklık da yok denildi yarın bi daha gideceğim
(3,667 puan)
Akıntıların görselini çekin, onu gösterin. Ben vajinal ultrasona girdiğimde cihaz kanlı sümüksü akıntı olmuştu. Her bir kareyi kaydetmiştim doktora göstermek için.

Öyle aktif bir kanama olmuyor. Özellikle idrar sonrası kurulanma safhasında peçeteye gelen akıntıda kan vardı bende. Dilerim sizinki benzer bir şey değildir. Ama rahim ağzı uzunluğunuzu mutlaka öğrenmek istediğinizi ifade edin. Vajinal kontrol yapılıyor onun için. Ona göre hazırlıklı gidin.
(48 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(538 puan)
Canm ben 7 ay boyınca kanama gördüm açılmam yoktu doktorlarda ilaç ve iğne  verdi kulllandm geçti şimdi
(48 puan)
Bende gidince göreceğim bakalım tedavi başlayacaklar mı

648,908 soru

3,419,296 cevap

4,250,447 yorum

183,422 üye

...