0 oy
1,502 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (231 puan)
Hanımlar çok büyük korku içerisindeyim.üçüncü beta takip tahlilimi sağlık ocağında yaptırdım. İki gün önce çıkan sonuçla aynı sonuç çıkmış. Önceki iki tanesini hastanede yaptırmıştım. Farklılık olabilir mi? 

8 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Canım beta HCG nin yanında > bu işaret var mı . sağlık ocağının yaptığı 
(231 puan)
Haklısın valla. Ben tam sayım yapılıp yapılmadığını bilmiyordum. Direkt 1000 görünce. Pazartesi doktora gideceğim de 1500 den sonra kese görünür dedi. Son bir kez yaptırayım dedim tahlili. Çok teşekkürler ayrıntıyı atlamadığın için:)
Rica ederim ama sizin sağlık ocağı binden sonra niye bakmamış anlamadım bende kalp atışını duyduktan sonra sağlık ocağında kayıt açmaya gittim kan aldılar beta da bakmışlar ama onlar On bine kadar bakmışlar on binden büyüktür yazmışlar sizinkide bari on bine kadar baksaydi
(231 puan)
Onbin değil kız bin daha:) yeni. Ben dün ilk defa gittim sağlık ocağına. Daha yeni diye takip amaçlı kan vercem dedim. Çok kalabalıktı. Doktora görünmedim. Hemşire aldı kanı sonra sisteme girdiler.
Benim on bindi onu diyorum benimki on binden büyük diye sisteme düşmüşler. Seninkini de bari tam sayım yapsalardı. On bine kadar sağlık ocağı tam sayım yapsın onu diyorum düzenli artış oluyor mu olmuyor mu diye .
(231 puan)
Aynen. Dediğin gibi. Saçmalamışlar. Benim zaten bir önceki bin çıkmış. Artışın ne kadar olduğunu sağlıklı mı sağlıksız mı olduğunu bu sonuca göre değerlendiremicem.
-Reklam-
0 oy
(44 puan)
Hayır değişmez beta seviyesi aynı ise kadın doğum doktoruna görünmeni tavsiye ederim
(231 puan)
Biraz araştırdım şimdi farklı olabiliyor filan denmiş. Bilmiyorum ya. Olmadı bugün aynı hastaneden tekrar yaptırcam
0 oy
(231 puan)
Hiç başına gelen yok mu ya? 
0 oy
(105 puan)
Farklılık olmaz beta her yerde aynıdır , ben de farklı hastanede baktırmıştım aynı çıkmıştı kimyasal gebelik dediler düşük yaptım, umarım sen de öyle olmaz kaç çıktı beta hcg
(231 puan)
İlk 450 çıktı iki gün sonra yine aynı yerde 1000 çıktı. Dün de farklı olarak sağlık ocağında yaptırdım. Yine 1000 çıktı
(105 puan)
Bazen 72 saatte yükselebilyor betahcg stres yapma sen
0 oy
(231 puan)
Uyarı neden verildi acaba? Sebebini de yazaydınız bari.
0 oy
(357 puan)
Ben sürekli farklı yerlerde verdim ama hep iki buçuk kat artmıştı yani sanmıyorum oynasa oynasa iki üç sayı fark eder aynı sayıda olması biraz şüpheli en güzeli doktora gitmek
0 oy
beta degeri gunden gune degisir sadece ve islem gormeden bakilan tek test beta hcg yani verdiginiz tup direk makinaya giriyor o yuzden degismez..
0 oy
(1,619 puan)
Herkesin Beta değeri farklı olabilir yani hastanelerde farklı gösterebilir Bir de araya zaman falan giriyor oradan da değişiklik oluyor yani bedende düşüklük yoksa sıkıntı yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 251 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
6 cevap 408 göst.

669,316 soru

3,502,602 cevap

4,357,268 yorum

188,675 üye

...