0 oy
118 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (82 puan)
Selam hanımlar çok merak ettiğim bir konu var sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapılabilir mi ? Yapanlar var mı ? 
Gebelik haftası 40

5 Cevap

0 oy
(3,683 puan)
En az 2 veya 3 yıl süre sonra yapılabilir diyen doktorlar var ama yapan hastaneyi de doktoru da bulmak zor iş. Genelde tavsiye edilmiyor çünkü riskleri ve komplikasyonları sebebiyle. O nedenle ilk doğumu için "tercihe dayalı sezaryen" olmayı aklından geçirenler iyi düşünerek karar vermeli. Sonra normal doğuma dönmek kolay olmuyor hatta çoğu zaman mümkün olmuyor.
-Reklam-
0 oy
(156 puan)
Evet canim oluyor gun gectikce destekleyen doktorlarda bilincli gebelerde artiyor ama bu dogum icin destekleyen bu isin ehli doktor bulman gerek
0 oy
(886 puan)
Bizim gelinimiz yaptı ama çok zordu hiç bir hastane risk almıyor ozel hastane de yaptı ama ebeyi dışarıdan özel tuttular 4 yıl sonra doğum yaptı bilginiz olsun 
0 oy
(691 puan)
Devlette sadece araştırma hastaneleri profesör eşliğinde yapıyor. Özellerde 20bin gibi bir rakam istiyor. Bana 2 hastanede o riski almayacağını söyledi. 8 yıl geçmesine rağmen.
0 oy
(1,037 puan)
5 yıl olacak sezaryen  olalı tekrar hamileyim. Bende düşünüyorum ilkinde de çok istemiştim normal doğum maalesef olmadı. Bu defa normal istiyorum ama tekrar aynı süreci yasiyarsam hem normal doğum sancısı hem suni sancı çekip kendimi ameliyathane bulursam diye biraz çekiniyorum. Olmazmı olur tabi  kararliysaniz size destek olacak iletişiminin tuttuğu bir dr bulursanız ve herseyde yolunda giderse çokta güzel olur.

İlgili bir soru bulunamadı

650,903 soru

3,426,859 cevap

4,259,320 yorum

183,967 üye

...