0 oy
393 göst.
Doğum kategorisinde (12 puan)

Kızlar ankara olanlar sezeryan sonrasi normal dogum yapaniniz varmı yaptiysaniz hangi hastane de yaptınız ve doktor önerisi olan

2 Cevap

0 oy
(27 puan)

Neden normal istiyorsun ki sezeryan olmuşsun zaten yine sezeryan olsan ne olacak ki ..illa aşağıdan da mı dikiş yemek istiyorsun canım ben normal doğum yaptım vajina ma çok dikiş atıldı önceki gibi hiç değil 

(669 puan)
Epizyo kesisiyle sezeryan ameliyatını bir tutmayın lütfen. Birinde kaç kat kesilip ameliyat oluyorsun. Birinde sadece ya kendi yırtılıp dikiş atılıyor ya da kesi atılıyor. En fazla iç dış dikiş olur onun da uzun vadede hayata bir etkisi olmaz. Ameliyatın olur ama. Artan sezeryanın da riskleri artar anlattığınız kadar basit değil. Üstelik herkesin de normal doğumda çok dikişi olacak değil sizin oldu diye hiç yırtılması olmayan kesiye bile gerek kalmayanlar da var.
(27 puan)
Ben bilgimi paylaştım sadece karar tabiki sana ait elbette herkes benim gibi yaşamaz ama bi tanıdığımda şahit oldum sezeryan ikinci de tutturdu normal sonrası da pişmanlık
(669 puan)
Sezeryan ameliyatında da çok şey yaşayan var kişi başına gelecekse zaten her türlü geliyor. Kimi normal doğum yaparken soun yaşar kimi sezeryan o onu yaşadı bu bunu yaşadı diye karşılaştırma yapılamaz zaten. Kimin basinane geleceğini Allah bilir. Şartlar uygun olduktan sonra normal doğum önceliktir çünkü sezeryan bir doğum şekli değil kurtarma operasyonudur.
-Reklam-
0 oy
(669 puan)

Ankara'daki ssvd destekleyen doktorları yazayım size bir görüşün isterseniz. Maalesef devlet hastaneleri desteklemiyor. Bir tek Istanbul'da Zeynep Kamil Hst. tek sezeryan olanlara ssvd destekliyor ssvd polikiliniği var. 

Prof. Dr. Aydan Biri / Özel Koru Ankara Hastanesi 

Kızılırmak Mah. 1450. Sokak No:13 Çukurambar / ANKARA /Tel: 444 6662

Aynı hastanede Ümit Korucuoğlu da destekliyor.

Dr. Fatma Bolkan

53.Cad 1450 Sok. Ulusoy Plaza Çukurambar / ANKARA /Tel: 0312 220 0712 ( Kendi muayenehanesi var anlaştığı hastanede doğum yaptırıyor 2ssvd'yi de destekliyor.) 

Dr. Hüseyin Pehlivan/ Özel Koru Sincan Hastanesi 

Akşemsettin Mah. Huzur Sok. No:1 Sincan / ANKARA /Tel: 444 6662


Bildiğim kadarıyla Fatma Bolkan Hanım'dan ve Hüseyin Pehlivan Bey'den çok memnun kalınıyor. Ikisi de ssvd konusunda deneyimli yaptıran kişiler. Bir görüşün derim. Ücretler maalesef biraz yüksek bir araştırın uygunsa ssvd deneyin bence. Ben de ssvd deneyeceğim nasipse bir aksilik çıkmazsa üstelik benim yaşadığım şehirde destekleyen doktor ve hastane de yok. Başka şehre gitmek zorunda kalacağım.

İlgili bir soru bulunamadı

651,043 soru

3,427,334 cevap

4,259,875 yorum

184,009 üye

...