0 oy
206 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (12 puan)
Merhaba Hanımlar. İki gün önce güya cinsiyeti öğrenmek için gittim bebeğin mesanesi çok büyük dediler! yarın yine gideceğim eğer hala öyle ise amniyosentez yapılacakmış. Bu ilk gebeliğim ve çok korkuyorum .

Aranızda bunu yaşayan var mı bebeğime bir şey olacak mı? 
Gebelik haftası 21+2

3 Cevap

0 oy
(3 puan)
Mrb sonuç ne oldu acaba hani aynı durumu bende yaşıyorumda.
(12 puan)
Merhaba. Bu postu 21 haftalık iken açmıştım ve şimdi 34+4 haftalığım. O gün bana mesane büyük dendi ama 3 gün sonra tekrar gittiğimde mesane olmadığını, bebeğin sağ yumurtalığında kist olduğunu söylediler! mesaneye yakın olduğu için başka öyle sandılar. O günden beri kontrol altındayım kist büyüyor 3 cm ulaştı ama şimdilik herhangi bir müdahale yapılmıyor. 3 haftada bir perinataloji'ye gidiyorum ve maalesef 1 hafta önce de preeklampsi olduğumu öğrendim bebeğim gelişmiyor daha 1700 gram.  Hangisi daha zor artık karar veremiyorum sonumuz belirsiz..!
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı.
-Reklam-
0 oy
(24 puan)
Ayni durumu bende yaşiyorum 11 haftalık Ken ögrendim benden önce genetik dna testi istendi lift testimi ne diyer adi ondan sonra gerekirse amniyosentes işlemini yapılacak tek arter li oldugu cıktı zor Bi durum hemde cok benimde ilk gebelik ve tüp bebek 10 yıl sonra oldu inan cok korkuyorum 
0 oy
(216 puan)

Merhaba yazınızı görür görmez yanıtlamak istedim.Ben 29 yaşındayım 4 yaşında sağlikli bir kızım var bu sene bu olayı malesef acı bı şekilde yaşadım kızıma kardeş yaptık ancak 12.haftalik muayenende doktora gittim mesanesinin büyüdüğü cisini yapamadigini bu yüzden böbreklerinin hasar gördüğü tespit edildi.Karindan sivi aldırdım uzun bekleyiş sonucunda tahlillerimiz temiz çıktı ancak bebeğim bu tıkanıklığı atlatamadi ve 16.hafta içersinde kalbi durdu oğlumunu durum çoğunlukla erkek bebeklerde oluyormuş 22 gün oldu normal doğumla doğurdum bu şekilde hastane aldı benden inanın yiyecek ekmeği varsa dunyaya gelir umarım siz yavrunuzu sağ salim kucağıniza alırsınız bizim ağır bir vakaydi yasamasi bile zordu dendi çok istedim ama nasip olmadı.sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa yanıtlarım.

(216 puan)
Canım benim degil bu cevap önüme senden önce geldi okumstum orda bende kopyalayip sana gonderdim
(216 puan)
İnşallah birşey olmaz baska biri de yazmış 10 yıldır bebek istiyormuş ilk hamileligimis 11 haftalikkan doktor onada söylemiş tüp bebekle zor kaldım inşallah birşey olmaz diye dua ediyordu

649,977 soru

3,423,284 cevap

4,255,156 yorum

183,701 üye

...