0 oy
438 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde

Bioderma mı mustela mı almayım iki markayı kullananlar yazabilir mi bebeğim için sebamed aldım ama içim hiç rahat değil  kendim yıllardır bioderma kullanıyorum ama mustelayı hiç bilmiyorum..

5 Cevap

0 oy
(327 puan)

Mustelayla sebamedin içeriği hemen hemen aynı diye biliyorum. Benim oğluşumun konağına ve cildine Sebamed çok iyi geliyordu.Sebamedin yüz kremini şampuanını kullanmıştık biz, memnun kalmıştım.

-Reklam-
0 oy
(397 puan)
Bebegimin cildi cok hasas ve mustela bir kulanista pisigini yok ediyor sana oyle diyim canim sanpuani da cok guzel goz yakmiyor urunlerini kesinlikle tavsiye ederim
0 oy
(1 puan)

Canim ben bubschen marka aldim, zararli kimyasallari olmadigi icin. Bakim icin instagrmda muhendisinoglu diye bir hesap var ben çok faydalandım tavsiye ediyorum içerikleri detaylı bir şekilde araştırıyor.


0 oy

Bende sebamedin sampuanini kullaniyorum ogluma cok iyi geldi. Unibaby dalin kullandim ama kepekli gibi yapti bebegimin cildinide kafasinida. Doktor onerisiyle aldim memnun kaldim. Psik icinse sudo kremin ustune tanimam. Bebek besini prima ve molfix oneririm tabi bebisinin cildine alerji yapmayan neyse onu kullan yinede sen. Bebek yagida komili kullaniyorum . 

Bebek bezi prima şampuan pişik kremi sebamed yağ kullanmayı düşünmüyorum  uni ve dalin asla ama asla yaklaşmam kendim için almıştım alerjim var o dönemde bayağı kötüydüm onlar iyi olur dedim daha beter yaktılar kafa derilerimi tutup cekesim geliyordu bebwğime kullanamam yetişkin cildine bunu yapan bebeğe ne yapmaz en mantıklısı minicik bebek her hafta bitmiyor ya 2-3 ay falan gider herhalde şampuanı ve vucut için olanıe o kadar süreye de ikisi 200 lira d olsa çok değil ama seçmek sorun hangisi bilemedim.
0 oy
(74 puan)
Ben mustela aldım.sebamed in pişik kreminden ablam cok memnun.Uni baby ninde şampunindan çok memnun.

647,683 soru

3,414,768 cevap

4,245,168 yorum

183,065 üye

...