0 oy
98 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (26 puan)
22 ay önce normal doğum yaptım. Ama inanın 22 aydır kronik kabızlık çekiyorum ne yapsam ne etsem geçemedi gitti. Sürekli karnım şişiyor bu yüzden. Ne yapacağımı şaşırdım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Kayısı suyu falan içtim kuru kayısı yedim sinameki bitkisi bile kullandım gebelikten önce geçmiyor.. 
Gebelik haftası 9

2 Cevap

0 oy
(1,583 puan)
Bende kabızlık sorunu çektiğimde doktorum bana duphalac şurup önerdi canım anca öyle toparladım. Doktorumada zorlancağımı hissettiğim zaman ara ara size sormadan 1 ölçek içsem olurmu dedim içebilirsin demişti. Sende doktoruna bir danış.
(26 puan)
Onu kullandım canım fayda vermedi.  Doğum doktorum ile konuşmayı düşünüyorum belki doğumdan sonra bir müdahale edilir.
(1,583 puan)
Yaa durumun belliki ciddi canım şimdi de hamilesin, doğuma da daha var inşallah doktorun hemen çözüm bulur. Belki biliyorsundur ama söyleyim yine Libalaks lavmanda yapmıştım ben çok sıkıntılı olduğum için seninde aklında bulunsun. Çok geçmiş olsun.
(26 puan)
Bu lavman diğer lavmandan farklı mı? Kayganlaştıtıcı özelliği mi var acaba? Bi de size faydası oldu mu?
(1,583 puan)
Diğerlerinden farklı mı bilmiyorum ama duphalac hemen etki etmeyince yeniden aradığımda doktor özellikle libalaks lavman almamı söyledi demekki farkı var. 2 tane yap dedi ama ben 1 tane kullandım. 15 dakka kadar bekle dedi, 3. Dakkada lavobadaydım ve beni o toparladı 2 güne de duphalac etkisini gösterdi.
(26 puan)
Tamam canım çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(251 puan)
22 ay çok uzun Bi süre. Doktora gitmediniz mi? 
(26 puan)
Gastroenteroloji bölümünden ranvdenu düşüremedim. İlk zamanlar da her ay geçer diyordum bir de emzirdiğim için ilaç vermezler diye gitmemiştim doğumum pandeminin ilk dönemlerine geldi sonrası uzun süre yasaklar vardı doktorlar bölüm değiştirmişti. Öylece kaldı maalesef.
(251 puan)
Bu kadar uzun sürmesi gerçekten sıkıntılı. Bağırsaklara da zarar verirsiniz. Allah korusun başka hastalıklara da sebep olur. Ve yeniden hamileymişsiniz, bence hamilelik ilerlemeden gidin. Kronikleşince hiç bir bitkiselde fayda etmiyor. İlaçlar bağırsakta tembellik yapıyor.
(26 puan)
Evet gerekirse özele gideceğim. Gerçekten durumum sıkıntılı. Sadece merak ettim benim durumumda olan var mı diye. Yorumunuz için teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 143 göst.
8 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yasemin5138 (47 puan) sordu
0 oy
1 cevap 52 göst.
15 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tgbugr (55 puan) sordu

656,172 soru

3,447,154 cevap

4,282,368 yorum

185,364 üye

...