0 oy
1,322 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (264 puan)
düzenledi
Merhaba kızlar. Arada bir canım çok çok cips isterse yiyorum az bir şey. Ama onun dışında kendimi engelliyorum. Sürekli paket paket cips yemek istiyorum normal mi bu sizce böyle bir şey yaşadınız mı kendinizi nasıl engelliyorsunuz 
Gebelik haftası 16+2

23 Cevap

0 oy
(1,027 puan)
Evet evet benimde patates çekiyor cips patatesten yapıldığı için paket paket yemek istiyorumm mümkün olduğunca eve almıyorum çok cnmm istediğinde de biraz yiyip eşime veriyorum bir çırpıda bitiriyor zaten :) 
(264 puan)
Aynen canım az yiyip bende eşime veriyorum. Ay tek değilim Allahtan. Böyle on paket falan olsa yerim:D
(1,027 puan)
Valla dün arkadaşlara gittik mutfakta vardı ikram etmicekler diye ödüm koptu :D sonradan verdiler bu sefer baktım tek başıma hunharca yiyorum hemen başkasına verdim gerçekten farklı bir duyguymus :)
(264 puan)
Ahaha ikram etmeselerdi eşin artık nöbetçi bakkal arardı :)
-Reklam-
0 oy
(1,857 puan)
Çok normal benimde vazgecemedigim tek şey cips oldu malesef bu süreçte ara sıra alıp yiyorum ne yalan söyleyeyim :)
(264 puan)
Bende öyle ya keşke yemesek ama elde değil :)
0 oy
(1,151 puan)
Normalde bende çok severim ama kendimi tutuyorum patates kızartması haftada 1 kere yiyorum cips ilk haftalarda ara ara yemiştim ama 20 den sonra hiç yemedim 28 deyim şu an size e3 20 den sonra yememeyi tavsiye ederim biraz sabır 
(264 puan)
Tamam canım teşekkür ederim biraz daha frenlemem gerek tabii ki :)
0 oy
(585 puan)

Kız geçen gün nstden dönüyordum hastanenin kapısının önünde rufles cips koktu bana da böyle tuzlu tuzlu baktım yiyen de yoktu :D ben hiç sevmiyorum aşerdim o gün ama yemedim patates kızartması yedim onun yerine 

(264 puan)
Sen baya baya aşermişsin :D ben dayanamaz yerdim galiba
(585 puan)
Di mi ama hiç sağlıklı değil yağlı yağlı onu yersem midem kaynar valla
(264 puan)
Evet birde mide yanması var :(
0 oy
(358 puan)
  Bu kadar korkmayin hftada 1    kucuk boy paket yemeniz sorun olmaz  ki      abartmadan kucuk boy olanlardan yiyin cnku  yemezseniz daha cok isticek caniniz kizlar     :) :) 
(264 puan)
Evet yemeyince daha çok istediğimi farkettim yiyince biraz olsun nefsimi köreltiyor :)
(358 puan)
Bn oyle     kndimi  durduruyordum  cnki yemezsem de   aklimdn cikmiyrdu ilk zamnlarda   smdi.  Aramm oyle cips fln     şukur.    Kurtuldum      olsada olur olmasa da olur  gbi  :)
0 oy
(44 puan)
Cips yiyince ne oluyor ki 
(264 puan)
Bilmiyorum ama canım istiyor :D
(44 puan)
Bebeğe bı zararı var mı ben sürekli yiyorum çünkü
(264 puan)
Var diyorlar çok yiyince hamile değilken bile zararı var diyorlar paket gıda sonuçta. İnşallah çok zararı yoktur ama ben tutamıyorum kendimi :)
Bbbbbbb bende  valla daha geçen de bi paket yedim aman bu kadar da korkmayın  herseyden Allah ne yazdıysa o olur canım ne isterseniz yiyin demek ki bebek istiyor sizde yiyin ne olacak ben kızımda da paket paket yedim hiç birsey olmadı tam tersi canavar gibi
(44 puan)
Bencede katılıyorum canım ne istese yiyorum bu zamana kadar sıkıntı olmadı
Valla bu kendini kisitlayanlara anlam veremiyorum yaa sizin canınız çekiyorsa  neden o isteğinizi torpilemeye çalışıyorsunuz siz şuanda hamilesiniz bebek istiyor
0 oy
(829 puan)
Bende öyleyim yaa çips gördüm dayanamıyorum eşimle parkete gidiyorum zararlı diye almiyo sonra kiyamiyo 1 tane alıyor bana kalsa 4 5 tane alırım ama işte yetiyor 
(264 puan)
Bana kalsa bende 4-5 paket alırım :D
0 oy
(348 puan)
Keşke benimde canım bişey çekse aşersem.aşermek nedir bilemedim ben yaşamadım.her yemekten her yiyecekten tiskindim.napıcam bilmiyorum hiç kikoda almadım aksine vermişim gibine geliyor
(413 puan)
Aynısını bende yaşıyorum 16 olduk daha şu olsunda yiyen diyemedm
(348 puan)
Bende 14 deyim.hangi hamile birisine sorsan şunu canım çekdi bunu canım çekdi yemesem ölürüm.bende aynısını yaşamak isterdim.demekki bizdede böyleymiş kocalarımız şanslı paraları ceplerinde kaldı))))
(264 puan)
Bende 3 buçuk kilo verdim alamadım henüz maalesef. Değişik şeyler aşermedim ben sadece cips :))
0 oy
(365 puan)
Cinsiyetini çok merak ettim benim oğlum olacak bende hemde doritos baharatlı baharatlı:) 
(264 puan)
Benimki de erkek :D aynen bende öyle şuan olsa beş paket yerim doritos :D
0 oy
(414 puan)
Benimde canım Bi 10 gündür belirli Bi yaz meyvesini çekiyor bulamıyorum kafayı yiyorum. Mevsimi gelsede yesek. Sizin yine iyiymiş bulunabilen bişey istiyorsunuz :) 
(264 puan)
Evet ya çabuk ulaşılabilen bir şey Allahtan :) sizede Allah kolaylık versin zor gerçekten zamanı olmayan bir şeyi istemek :)
(324 puan)
Eğer izmirdeyseniz Kemeraltı da bulabilirsiniz yada netten hamile manavı yazın bulunuyor herşey bende geçen ay karpuz aserdim deli gibi bı yerden aldık bozuktu sonra  eşim buldu başka bı yerden getirdi hüngür hüngür ağladım onun için normalde de pek aram iyi değildir aslında karpuzla artık herşey her mevsim var olmadı internettwn sipariş verilebilir
(414 puan)
Ben maalesef almanyadayım burda tüm marketlere baktım bulamadım. Bu aylarda Çin nektarini oluyormuş onuda bulamadım. Yaz olsa da doya doya yesek
(1,684 puan)
Yazı beklicem zamannda yemek daha saglikli olur dayaniyorum oyuzdn amasyadayim kirazi cok guzl oluyor Allah yardmcimz olsun :-)
(324 puan)
Ben bekleyemedim. 1hafta dayanabildim göğüslerim sızlıyor su çok acayip bişey ilk gebelikte olmamıştı ama bu sefer fenaydi
0 oy
(93 puan)
Valla ilk hamilelikte 56 yla kaldım 81 le doğuma gittim hergun en büyük boy yerdim ama kilo yaptı bundada yiyorum ama dikkat ediyorum eskisi kadar yersem 100 le doğuma girerim heralde şuan 74 23 hafta 
(264 puan)
Maşallah canım ikincisinde almamışsın. Evet dikkat edilmezse baya kilo yapacak gibi duruyor. Dikkat etmem lazım :)
0 oy
(997 puan)
O haftalarda bende çok istiyordum özellikle jelibon falan. Eşim kocaman kocaman paketler alip getiriyordu gecenin köründe :) sivilcelenme disinda biseyim olmadı :)
(264 puan)
Ne güzel kilo falan yapmamış :) jelibon bende başlarda yiyordum canım tatlı şeyler istiyordu şimdi de cips gibi şeylere döndü :)
(997 puan)
Keske yapsaydı kilo almak istiyorum. Çok zayıfım hamilelik bile çirkin duruyo :)
(264 puan)
Hamileliğin güzeli çirkini olur mu hiç eminim ki çok güzeldir :)
(997 puan)
Hahaha oluyor birazcık :D gobek kocaman diger yerler incecik :D
0 oy
(941 puan)
O vitmn ekskligndn oluyor yiye bilrsn ama fazlsi zarar Hamile olmsn bile
(264 puan)
Evet canım haklısın normalde de zarar
0 oy
(46 puan)
Ben ilk 3 ay dikkat etmiştim.Sonrasi aman Allahım :) günde iki paket yediğim bile oldu .Siz yine de bana bakmayın abartmadan .Şuan 7.aydayiz Ben hala yiyorum o ayrı :)
(264 puan)
7.ay olsam bende hala dayanamam sanırım :)) nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum :)
0 oy
(210 puan)

Bende hergün deli gibi günde 3 kere falım sakız çiğniyorum ve balon şişirip yutuyorum. Elimde olan birşey değil demir eksikliği çıktığı zaman böyle oluyor bende. 

(264 puan)
Yaa sizinki de değişikmiş. Bir zararı yokmuymuş sakız yutmanın. Zararı yoksa tabi yapılabilir. Can işte ne diyeceksin çekince önüne geçilmiyor :)
(210 puan)
Değişik evet :) eşim 3 lü paketlerden alıp getiriyor. Demir eksikliğim olunca oluyor hep. Zararı varmı bilmiyorum inanın inşallah ypktur.
(264 puan)
Ay inşallah yoktur :)
0 oy
(1,452 puan)
Bende alinca paketi bitiriyorum sade patetes cips favorim digerlerini sevmiyom zaten
(264 puan)
Evet patates tuzlu tuzlu güzel oluyor :)
0 oy
(134 puan)
Canım normal ben hâlâ da aynıyım ama çocuğa fazla zararlı olur diye yiyemiyorum onun yerine jelibon yiyorum yani ben çocukken de hep cipsi yerdim yani ben cipsi hastasıydim onun yerine jelibon yiyorum yani eşime kızın jelibon istiyor diyorum gidiyor alıyor geliyor yani 26+1
(264 puan)
Ay jelibonu ben ilk üç ay çok canım istiyordu çok yedim bi tiksindim ondan şimdi de cipsi o gibi canım çok çekiyor ondan ne zaman tiksinirim bilmiyorum :)
0 oy
(616 puan)

Bende abartmamak sarti ile yiyorum 30 haftalik oldum hamileligim basindan beri patatese ayri bir ilgi duymaya basladim. Kizartmasi haslamasi kumpiri deli gibi patates istiyor cnm artik esime kizartmdn gina geldi adam isyanlarda ama cok istiyorum elimde degil yiyorum napayim:ermm:

(264 puan)
Ah keşke elimizd olsa canım ama nerdee :) abartmadan yemek en güzeli :) :)
0 oy
(585 puan)
Nezaman istersem yerim valla çok şükür iyiyiz:)
(264 puan)
Maşallah o zaman canım :)
(585 puan)
Teşekkür ederim sizde az az yiyin oda bı eksik sebebi ile sonuçta yasakladikca daha çok istiyoruz :)
0 oy
(31 puan)
Ay evet tuzlu tuzlu bende kendimi tutarak yiyordum ki şuan 36. Haftadayim artık tuzlu yemiyorum çünkü ödem oluyor dikkat etmek zorunda kaldım :)
(264 puan)
Ah o son haftalar :) neyse canım az kalmış Allahtan :))

İlgili sorular

651,704 soru

3,430,036 cevap

4,262,669 yorum

184,200 üye

...