0 oy
245 göst.
Doğum kategorisinde
Kızlar ben hamilelik sürecimde kan ilacı olarak vegaferon kullanıyordum ilacım bitince doktoruma yazar mısınız dedim oda gyno ferro sanol yazmış yani kullandığım ilaçtan farklı. Hamilelikte bu ilacı kullanan var mı ben napıyım bilemedim kullanıyım mı yani? 
Gebelik haftası 29

5 Cevap

0 oy
(616 puan)
Basindan beri kullaniyorum cnm. Benim doktorum onu yaziyor.
-Reklam-
0 oy
(3,685 puan)
Ben özel bir vitamin kullanıyorum. Markası Solgar. Hiçbir yan etkisi yok. Çok memnunum. Ama Gyno Ferro Sanol da gebelikte kullanılıyor. Fakat arkadaşımı çok kabız yapmıştı. 
0 oy
(72 puan)
Sağlık ocağından ücretsiz veriyorlar kan ilacını satın almana gerek yok.  Devlet ücretsiz karşılıyor. Bence boşuna paranı kan ilacına verme bacım bebişin bir ihtiyacını daha karsilarsin ona vereceğin parayla:)) ben öyle yapıyorum 
Biliyorum canım bende biliyorum da bizim sağlıkocağına be zaman sorsam kalmadı daha gelmedi falan diyorlar mecbur dışarıdan alıyorum
0 oy
Kullan canım değişen bişey yok emin ol. Bende oroferon ile başladım sonra  gyno Ferro sanol kullandım bitmeye yakın ablamin gebelikten kalan gyneferon vardı doktoruma sordum fazladan evde var kullanabilir miyim dedim kullan zaten hepside kan ilaci dedi şuan hala kullanıyorum. Yani toplamda 3 değişik kan ilacı kullandım çok şükür 36+1 olduk. 
0 oy
(111 puan)
Kızlar merakımdan soruyorum neden veriliyor ki bu faydası oluyor mu. benim bağırsak hastaligim var ve bana oral olarak kan ilacı yasak her zaman damardan verildi. benim hastalığa bağlı olarak kanim çok aşırı düşer demir ferritin. ama gebelikte düşmedi ve kan ilacı da kullanmadım. 
Canım doğumda çok kan kaybettiğin için doğuma hazırlık için veriliyor bu ilaçlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
16 cevap 853 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.

654,322 soru

3,440,117 cevap

4,273,799 yorum

184,876 üye

...