0 oy
526 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)
Merhaba kızlar ben hamile değilim ama meme uçlarını sıkınca sıvı çıkıyor gebelik düşünmeye başladım son adet tarihim 30 ocak. Bu normal mi başına gelen var mıdır? 

5 Cevap

0 oy
(1,351 puan)
Süt hormonların mi yüksek acaba aklıma tek bu geldi 
(43 puan)
Bilmem meme ucu kenarlarında da sivilcemsi topikler var.
(1,351 puan)
Dediğim gibi olabilir canım prolaktin testi yaptır süt hormonu yüksekliği gebeliğe de engel olabiliyor
(43 puan)
teşekkürler bilmiyordum böyle test olduğunu ölçtüreyim.
(1,351 puan)
Rica ederim canım geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(119 puan)
Merhaba benimde geliyordu prolaktin hormonu normal çıkıyordu ama hafif sıkınca geliyordu. Dr a gittim ultrason falan küçük küçük kist var dediler sikinti yok demişlerdi. Şimdi 29 haftalik gebeyim sıkıyorum arada var mi bisey diye yok. Bazen stres te etkiliyor. 
(43 puan)
Teşekkürler bende bazen sıkınca geliyor ama çok az pıt pıt şeklinde. şeffaf yapışkansı bir sıvı geliyor.
0 oy
(3,685 puan)
Polikistik overi olan görümcemden de geliyordu. Prolaktin hormonu yüksekliği nedeniyle oluyormuş. İlaçla hormon düştü, süt kesildi. Ayrıca gebeliğe de engel prolaktin yüksekliği.
Sizin bu söylediğiniz şeyler bende yıllardır var çok şükür  bende bi engel olmadı 1 hamileligimde 3 ay kadar olmadı bu ikincisinde adetten yıkanır yıkanmak hamile kaldım yani bu süt akma bende de vardı polikistik de vardı hemde çok sayıda ilk gebeligimde doktor bile kişilerden hamile olduğuma inanamadı diyebilirim ayırt edemedi çünkü o derece karışıktı benim benim rahim:)))
(3,685 puan)
Maşallah siz şanslıymışsınız. Görümcem çok çekiyor maalesef polikistik overden. Doğum kontrol hapı olmadan âdet olamıyor. Prolaktin hormonu da o yüzden artıyor, değişip duruyor değerleri. Ama normali de görümcemdeki gibidir. Prolaktin hormonu sebep olur genelde bu tür şeylere. Hatta bazı erkekler bile yaşarmış bu sorunu. Onlarda da üreme sorunu yaratıyor aynı hormonun dengesiz seyri.
Canim sen deki soğan suyu kaynatıp içsin hiçbir ilaç bana merhem olmadı en sonda ben uzun bi süre soğan suyu kaynatıp içtim adetim de çok şükür düzenli oldu hamilede kaldım ama doktor bana çok şaşırmıştım hamile kaldığımda çok şanslısın demişti  senin durumunda olan 10 kadından 7 si anca tedavi ile hamile kalir
0 oy
Bende gebe kalana kadar vardı canım  gebeliğime bi engel olmadı ama hamile kaldım hemen kesildi sıkınca hiç birsey yok
(43 puan)
Ya içimi ferahlatan bir mesaj oldu teşekkürler
Kız sıkma canını bende polikistik over vardı doktor ilk hamileligimde kişilerin çokluğundan benim keseyim bile fark etmemişti çok şükür bi kızım oldu şimdi de ikinciye geleyim hatta siz bu sıvı deyince aklıma geldi bende halla halla bende de vardı bu ne diye kafamı kurcalayan duruyordum çünkü  ben  kızımı emzirmeye bırakalı 3 buçuk seneyi aşıyor yani ben hamile kaldım hemen kesildi şimdi sıkınca hiç birsey yok ama sana bi tavsiye vereyim daha hızlı hamile kalman için soğan suyu kaynat iç gerçekten ben bunu yaparak kaldim
(43 puan)
Soğannsuyu ilk kez duyfum teşekkütler deneyeceğim.
Ben bunu yaptım hemen de hamile kaldım birde polikistleri temizliyor ben doğumdan sonra baya Adet olmamıştım soğan suyu kaynattim ve içtim 1 gün sonrası hemen oldum
0 oy
(2,793 puan)
Cnm aynısı başıma geldi. Gebelik belirtisi sandım bnde heyecanlandim ertesi gun doktora gittim. Süt hormonu bozukluğu dedi yükselmiş bu durum hamile kalmami engelliyormus hatta ilac kullandim. Geçti sonra hamile kaldim.
(43 puan)
bende daha düşüneli 2 hafta kadar oldu bakalım bu ay ne sonuç çıkacak.

656,600 soru

3,448,944 cevap

4,284,645 yorum

185,474 üye

...