0 oy
97 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (549 puan)
Ovulasyon testi yapıyodum. Yumurtlama gununu takip etmek amaçlı dün çift koyu çizgi çıktı. Dün ama eşim olmadığı için değerlendirilmedi. Bugün de koyu cizgi bugün ve yarıni değerlendirsem acaba geç kalmış olur muyum çünkü dün yani yumurtlama gözüken çift çizgi gözüken ilk günü değerlendiremedim.

8 Cevap

0 oy
(1,035 puan)
Çatlamamış daha yumurtanız önümüzde ki 2  3 günü  mutlaka degerlendirin
(549 puan)
Tamam canım çok sağol inşallah olur birkaç aydır deniyorum hep hüsran klomen falanda kullandım ama olmadı bu ay testle takip ediyorum sadece
-Reklam-
0 oy
(1,643 puan)
Yumurtlaman devam ediyor demek ki canım. Daha çatlama olmamış. Kaçırmadınız telaş etme :) gebe kaldığım ay 3 gün yumurtlama, 4.gün çatlama gördüm. Yumurtlamanın 1.gününü, 3.gününü ve çatlamanın ertesi gününü değerlendirmiştik:)
(549 puan)
Ay ne güzel darısı benim başıma olsun inşallah canım isteyen herkese olsun insallah
(1,643 puan)
Amin canım, inşallah tez zamanda güzel haberleri alırsın. Allah isteyen herkese versin sağlıklı sıhhatli
0 oy
(337 puan)
Tekrar siliklestiginde çatlama olmuş demektir, henüz catlama olmamış. Bugünü ve önümüzdeki günleri değerlendirirseniz büyük ihtimalle denk gelecektir.
(549 puan)
Çatlamami önemli peki canım
(337 puan)
Tabi önemli, yumurta tupe geçmiş spermleri bekliyor demek. Çatlama olduktan sonra 12-24 saat içinde yumurta dollenmezse atılır. Bu nedenle hem koyu çift çizgi hem de siliklestigi günü değerlendirilmesi garantiye alınmasını sağlıyor.

Ben ilk yaptığımda koyu çizgiyi gördüğümde değerlendirmistim ama siliklestigi zaman degerlendirmemistim denk gelmedi. İkinci de hem köyü hem siliklestigi günü değerlendirdik oldu. Tabi doğrudan bununla alakalı olmayabilir ama garantiye almak da fayda var .
(549 puan)
Dünü kaçırdım ama dundden bir gece öncesini degerlendrdim. Yani yumurtlama öncesindeki günü bugün de yumurtlama devam ediyor yarını da değerlendirsem inşallah olur. Dünü de kacirmasaydim iyimis aslında deeğil mi
(337 puan)
düzenledi
Aslında çizgi devam ettiği için ara vermeniz iyi olmuş bile olabilir
(549 puan)
Ahahah insalah yani internetten de baktım sanırım çatlama daha önemli yanı çift çizgi ve catladigi gün önceki günü sanırım olgunlaşma evresi
0 oy
(549 puan)
Başka bilgisi olan var mı 
0 oy
(1,830 puan)
Bir şey olmaz canım elinden geldiğince değerlendirmeye çalış sen 
0 oy
(549 puan)
Yardımcı olabilecek başka arkadaşlarım var mi
0 oy
(443 puan)
Yumurtlama devam ediyor bugün ve diger 2 gün değerli günlerin. Herşry gönlünce olsun inşallah
0 oy
(2,386 puan)
Hayır önündeki 2-3 gün degerlendir sem yinede bugünde öyle

İlgili bir soru bulunamadı

656,616 soru

3,449,032 cevap

4,284,718 yorum

185,479 üye

...