0 oy
2,460 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (374 puan)

Arkadaşlar ilişki sonrası pembemsi bi akıntı geldi. Sabahında da hafif kanama oldu. Endişeleniyorum. Ne yapmaliyim ? 

4 Cevap

+1 oy
(3,293 puan)

Hemen doktora gitmelisin, geç bile kalmış olabilirsiniz. Böyle onemli seyler buraya değil, doktora sorulmalim ayrıca iliski ilk 3 ay kesinlikle yasak, diğer aylar da serbest diye bişey yok, ilişki her zaman tehlikeli olabilir. Temkinli olmak lazım

(374 puan)
Doktorumuz devam edebilirsiniz dediği için ettik. Yasak yoktu bize bu konuda zaten. Ilk gebeliğim olduğu için endişeleniyorum sadece. Bana tepki vermek yerine güzelce soyleseydiniz bişeyleri çok memnun olurdum ama neyse.
(3,293 puan)
Güzel kardeşim hala bize cevap yazacagina lütfen acil bi kadın doğuma git. Allah yardımcın olsun
(139 puan)
Kimsə sənin üstuve getmir sənin iyliyinci diyoruz doktora gitmek acil məsələn məndə de olmuşdu oyle doktora gitdim tedavi aldım keçdi doktor soyliyorki hafif kan gordunse həmən doktora gel çünki kan iyi bir şey deyil sana görə kizlar söyləyir kəndini korkuzma bir şey olmaz ınşAllah yenə doktor gunmen lazım cok vacib ilk bebeşin ozde nasil şimdi onun kucaqina olmag istyorsun hamımız süni anlayorusuz kizlarda deyir vaxtı kayip etmə hemen doktora git yanlış bir şey yok burda məncə Allah qorusun bebişivi
-Reklam-
+1 oy

Umarım bebegune bırsey olmamustır canım  bızlerı de haberdar et

(374 puan)
Düşük tehlikesi varmış iğne vuruldum arife günü de kontrolüm var. Korkuyorum hiç iyi değilim
Yaaaa çokk üzülfüm canım gecmıs olsun dıkkst et yat dınlen
Umarım bırsey olmaz  bebegıne dua et alllah korusun minik yavruyu
(374 puan)
Amin inşallah çok sağolun
0 oy

Gebeliğin  yenimi  daha kac haftalık 

Tehlıkelı bulmus demekkı doğrudur
Sorun olunca yapmamak lazım amma normal olunca mənim tanıdığım bayanlar var hamiləliyin oncesinden sonuna kadar ilşki yapiyorlar heç bir şeyde olmuyur herkesde eyni olmurmuş məndə onlara baxdim ilşkiye sonra vermədim sonra da cəzasını çəkdim )))
Benim de herşeyim normaldi hiç düşük.riskim.yoktu doktor.ona rağmen girmemeye özen göster.ama.girerseniz de haftada bir kere dedi yani bunun bence normalle yada riskle alakası yok.onermiyorlar.
Doğru mən isə gündə iki dəfə ona gorede hastanelik oldum )) doğru diqetli olmag lazım bebişimizicin
5haftalık gebesin çok yeni ve bebegin tutunma aşamasında doktorun ilişki konusunda uyarmadi mi seni canım riskli gebeliklerde ilk 4ay yasak riskli olmasa bile ilk 3ay uzak durulmali çünkü bebek çok assada rahme yakın eğer lekelenmen kanaman devam ediyorsa hic bekleme git inşallah bisey olmaz.
0 oy
(8 puan)

6.haftamda aynı durumu ben de yaşadım üstelik doktorum ilişki yasağı koymadığı halde. İçten kanamam varmış meğerse ve doktorum görememiş. Çok yoğun değilse kanaman büyük bir problem değildir inşallah canım. Ben acile gitmiştim serum ve igne vermişlerdi ve doktorumu değiştirdim. Şimdi ilişki yasağım var en azından bir sonraki kontrole kadar ve progestan kullanmaya başladım. Sen yarın doktoruna bir görün için rahatlasın. Ayrıca da düşük riski olmadığı sürece son günlere kadar ilişkiye girmede bir sakınca yokmuş doktorum banaboyle dedi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 3,277 göst.
0 oy
2 cevap 886 göst.
0 oy
34 cevap 6,618 göst.

644,140 soru

3,402,148 cevap

4,229,582 yorum

182,161 üye

...