0 oy
213 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (57 puan)
Kızlar Ankara da nifty ya da genetik testi yaptıran var mı benim ikili testim çok şükür düşük risk çıktı

Bu testleri yaptırmak sana kalmış dedi doktor. Sizin tecrübeleriniz neler? Allah korusun niftin sonucunda birşey çıksa tedavi mi ediliyor gebelikte?
Gebelik haftası 14

3 Cevap

0 oy
(170 puan)
İlk oğlumda ikili test sonuçlari garip cikinca nifty test yaptirmistik sonuclar temiz geldi.Genetik tarama testi bir çok hastalığı tarıyor. Tedavi edilse de edilmese de bence annenin ve babanın kendini hazirlamasi acisindan iyi bir sey. Ikinci gebeligimde direkt genetik tarama testi istedi doktorum. Ilk gebelikte ikili test riskli ciktigindan. Fransiz bir markaya yaptirdik. Bu da temiz cikti cok şükür. Yani organ yetmezligi vs.. gibi syler tanı olarak cikiyor mu testte bilmiyorum ama o tip seylerde müdahale edilebilir sanki?
(57 puan)
Ankara da nerede yaptırdınız
(170 puan)
Ben İstanbuldayım. Nifty testi Ankarada olduğu için buradaki sorumlu hemşire kanımı aldı ve Ankara'ya yolladı.
-Reklam-
0 oy
Ben yaptirdim intergen diye bir genetik tani merkezine. Benim doktorlarım 2-3-4li testlerin hatali sonuç verdiğini riskli çıkarsa amniyosentez aldiklarini onunda 200bebekten birinde olume neden olduğunu o yuzden tavsiye etmediklerini soyledi. Bizde yaptirmayi tercih ettik. %99.99 kesin sonuc veriyormus. Bonus olarak cinsiyeti de erkenden kesin öğrenmiş olduk. Doktorlar isterizki her hasta yaptirsin ama maddi yönü agir basan bir test.oldugu için yanaşmıyor hastalar demisti. Birde allahtam gelen kabulumdur diyorsan yaptirma.bosver demisti. Anne karninda tespit edilip tedavisi olan yada dogdugu gibi tedavi edilen rahatsizliklarda olabiliyor o yüzden biz tedbiri aldil gerisi allah kalmis ❤️
0 oy
(717 puan)
Benim son açtığım postu okumanı öneririm (önerme sebebim de baştan yazarsam çok uzun olur canım benim)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 369 göst.
0 oy
3 cevap 339 göst.
0 oy
4 cevap 215 göst.
0 oy
3 cevap 211 göst.

650,912 soru

3,426,904 cevap

4,259,370 yorum

183,972 üye

...