0 oy
311 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)
kapalı
MEB kızlar buraya ilk defa biseyler yaziyorum.27haftalik hamileyim. Erkek bebek ismi arıyoruz çok kararsız kaldık .hem dini isim olsun hem kulağa güzel gelsin  istiyoruz .varmı aklınızda biseyler .
Gebelik haftası 27+2
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(45 puan)
Miran Asaf olucak inşallah bizimki 
-Reklam-
0 oy
(769 puan)
İlk bebegıme ahlas ıstıyorduk anlamıda guzel kulaga hos gelıyor son dakıka cınar asafa donduk ıkıncıye kısmet demıstık ama sımdı kızımızı beklıyorux
0 oy
(372 puan)
Bende dini güzel bi isim istiyorum şimdilik favorilerimde şunlar var; 

Muhammed enes

Yasin efe

Muhammed Emir

Yunus emre
0 oy
(272 puan)
Cinsiyeti henüz bilmiyoruz ama erkek olursa Fatih Kağan kıza Gökçe Nilde karar kıldık sağlıkla gelsin tüm bebişler 
0 oy
(79 puan)
Muhammed Ali ❤️ Oğlumun ismi 

Mirza 

Yunus Emre

Ömer Asaf 

Musab
(23 puan)
Evd çok güzel isimler gerçekten.ama hemen hemen bütün akrabalarımız bu isimleri kullandi Musab ismini bnde çok beğeniyorum . Ama eşime begendiremedim.bakalim ikna çabalarına devam .
(248 puan)
Oğlumun adı musab eymen musab cok anlamli ve sahabe ismi belki zamanla esinde ister adiyla yaşasınlar insalh sağlıkla canim
(23 puan)
İnsalh sagsalim cümlemizin .ilk oğlumda Eymen ismini çok beğenmiştim.kayinpederim koymak istedi onu kıramadik .kendisi daha önce hiç bı torununa isim koymamış .uzak tutardı böyle şeylerden .kız kardeşim koydu Eymen ismini .Musab ismini çok beğeniyorum .

649,305 soru

3,420,715 cevap

4,252,351 yorum

183,512 üye

...