0 oy
137 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)
Merhaba herkese. Yan komsumuzla tamamen hakli olduğumuz bir konuda hiç istemesek de muhattap olmak zorunda kaldık ve kavga çıktı. Haneye tecavüze varan seyler yapmış olmasına rağmen nezaketimizi koruyarak konuyu halletmeye çalıştık olmadi. 4 gündür konudan ötürü asiri sıkıntıdayım. Aklim hep konuyla meşgul atamıyorum. Surekl düşünüyorum ve içinde  çıkamıyorum. Her an tekrar bir sey yaşanacak mi kaygısı ve karnımda bebegim var. Derin nefes alıp vermek dışında bir sey gelmiyor elimden. Bu durumda bebekle ilgili olarak korkuyorum ve kötü hissediyorum:( Ne yapacağımı bilemiyorum. 
Gebelik haftası 20

1 cevap

0 oy
(803 puan)
Canım sakın olmam gerekir bak bende 20 haftalığım benimde kayınpederim canımı çok çok sıkıyor ama düşünüyorum da hiç birşey benim bebeğimden daha önemli olamaz o komşu kim ki sen onu kafana takıyorsun bak Allah korusun rabbim esirgesin birşey olursa o komşu o bebeği geri vermez sana o yüzden lütfen boşver takma kafana hamilelikte stres çok kötü sen kalbini ferah tut Allah herşeyi görendir, emin ol bizim hakkından gelemediğimiz insanların hakkından yüce rabbim gelecektir rabbim senide bebeğini de korusun inşallah
(79 puan)
Ne güzel yazmışsınız cok tesekkur ederim.  Gercekten en güzeli Allah'a havale etmek. Yine de gün içinde her an aklıma geldiğinde içim daraliyor fena oluyorum ama diğer yandan bebegi düşününce daha da geriliyorum :( Allah yardımcımız olsun amin.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 437 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
3 cevap 266 göst.

650,941 soru

3,426,993 cevap

4,259,488 yorum

183,978 üye

...