0 oy
221 göst.
Doğum kategorisinde (7 puan)
Bebeğim 1 ay erken doğduğu için mecburiyetten mama verdik şimdi sütüm güzel geliyor ama mamaya alıştığı için göğsümü güç bela zorla tutuyor biberonu nasıl unutturabilirim tavsiyesi olan var mı? 

7 Cevap

0 oy
(1,027 puan)
Aynı sorun benim de başımda ki ben de sezeryan olduğum için verildi mama şırıngayla verilsin dedim ama biberonla verin dedi ebeler ve sonuç hem meme hem mama gidiyor öyle memeyi emiyor ama sanki o atıştırmalık doymuyor mama istiyor süt de güzel geliyor yani ama biberon doygunluguna alıştı midesi büyüdü. Özellikle çok aç uyanirsa memede deliriyor ağlamaktan almiyor hiç memeyi malesef.
-Reklam-
0 oy
(1,151 puan)
Silikon gögüs uçlarından kullanabilirsin biberon ağzı gibi gelir o zaman bebeğe 
0 oy
(651 puan)
Kızlar biraz uğraşacaksıniz maalesef bende ilk cocugumda çok uğraştım onlar inadından Sizi ele geçirmeye çalışıyor sabredin gogsunuze hiç bir ürün kullanmayın Bi şekilde alışacak sakın davranın ben bunun için 1 ay uğraştım benimkide kuvezde kaldı 1 ay sütümü sagip verdim ama mecbur biberon verdiler ona alıştı emmek istemiyordu süt aynı süt ama işte biberon sıkıntısı biraz yoruyor ama sabır yoksa bunlar sizi ele geçirmesine izin vermeyin inanın şimdiden sizi mahvetmeye izin vermeyin ne anlar diye düşünmeyin Dr. Lar bile aynı şeyi diyor 
0 oy
Biraz zor oluyor biberon bıraktırmak bende ilk dogduğunda sütüm azdı mama verdik sonra sütüm geldi ama emmedi bende mama vermedim gögsüm açık kucağimda tuttum süt akıttım ağzına 1 2 deneme derken en son tuttu 
0 oy
(77 puan)
Ten tene temas yapın bolca. Aç kalıyor diye sakın biberon vermeyin. Vermeye devam ettiğiniz sürece tutmayacaktır. Altında sadece beziyle çıplak göğsünüze yatırın. Kendisi aranmaya başlar zaten. Sakin bi anında yaparsanız daha iyi olur. Emzik veriyorsanız tekrar göğsünüzü güzelce tutana kadar onu da bırakmanızı öneririm. 
0 oy
(307 puan)
Instagram'da Dilruba demirezer emzirme danışmanı var. Çok güzel paylaşımları var. Bı incele istersen
0 oy
(161 puan)
Bendede ayni sorun var silikon ucsuz asla almiyor memeyi emmiyor 

İlgili sorular

651,221 soru

3,428,117 cevap

4,260,665 yorum

184,063 üye

...