0 oy
108 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
Merhaba bugun üçlü tarama için doktora gittim  kontrol sırasında bebeğin kafasında kist olduğunu söyledi bu durumla karşılaşan varmı sonuçlarını bekle tek basına kistin sakıncası yok dedi ama  üzülmemek elde değil. 
Gebelik haftası 17+2

3 Cevap

0 oy
(144 puan)
Aynen bende de senin haftanda 3lü taramada çift taraflı kist gözüktü ayrıntılıya gittiğim de biri kaybolmuştu geçen kontrole gittim diğeri de gitmiş 27 haftalığım ayrıntilıda da gitsen doktor söyler zaten çoğu bebekte oluyormuş ve yok oluyo testlerin temizse zaten hiç bir önemi yokmuş bak benimkine geçti seninkide geçer allahin izniyle dert etme kız bebek benimki 
(58 puan)
Sağolun amin inş  böyle duyunca insanın içi rahatlıyor..
(144 puan)
Rica ederim canınızı hic sıkmayın ben düşünmedim bile çünkü araştırdım geçeceğini biliyodum ve geçti 10 hafta sonra seninkide belli olur zaten az çok
(58 puan)
Bende kendimi üzmemek için kafaya takmamayı denicem tşk ederim
-Reklam-
0 oy
(95 puan)
26 hafta dolmak üzere kafasında iki adet kist çıkmıştı 16. hafta 4'lü taramada dediğiniz gibi tek başına anlam ifade etmiyor dediler hala devam ediyor bu durum ama yerleşim yeri pek tehlikeli değilmiş. İnanin çok üzüldüm ama sonrasinda kabullendim inşallah geçecek sorun olmayacak dua ediyorum. 
(58 puan)
Allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(4 puan)
4 aylık iken doktorum bebekte beynin de kist olduğunu soyledi ama 5 aylık olunca çoğu kistin geçtiginide belirtti. 3 hafta sonra kontrole gittigimde kist yok olmuştu. Hiç üzülme dua et.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

652,129 soru

3,431,755 cevap

4,264,575 yorum

184,314 üye

...