0 oy
243 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (21 puan)
Sorum yukarıda
Gebelik haftası 23

4 Cevap

0 oy
(3,685 puan)

Hayır. Her türlü randevu alınıyor. En azından Ankara Şehir Hastanesi'nde böyle. Perinatoloji ve detaylı ultrason birimi farklı katlarda zaten :)  Riskli gebeyim. Perinatoloji her hafta kontrolümü yapıyor ama detaylıma USG biriminde radyolog baktı. Perinatologlar bizde detaylı tarama yapmıyorlar. Risk her ne ise onunla alâkalı kontrolü yapıp genel ultrasona bakıp gönderiyorlar.

(3,685 puan)
Riskli gebeyseniz evet direkt girebilirsiniz. Çok sıra olmuyor genelde ve çok hekim odası var zaten perinatoloji içerisinde. Sabah erkenden gelmiş olursanız birtakım sonuçlar almak gerekirse sonuçlarınızı da almaya vaktiniz kalır. Ben de riskli gebeyim ve iki haftada bir görünüyorum. Öğle 13.00'te sıra alıyorum, genelde saat 14.00'ü bulmadan muayene olmuş oluyorum. Ayrıca dahiliyenin vs görmesi gerekirse hemen kons atıyor perinatologlar, randevu almama gerek olmadan aynı gün içerisinde o uzmanlara da görünüyorum. Dikkat etmeniz gereken tek şey eylemler :) Eylemlerin, iş bırakmaların olduğu günde gelmemeye gayret edin. :) Mesela 14-15 Mart eylem olacakmış yine. Aklınızda bulunsun.
(464 puan)
Çok teşekkür ederim ya gerçekten rahatladım mhrs randevum omadan görünemem sanıyordum hatta yeniden yönlendirme yapsın diye kadın doğuma randevu almıştım o da iptal edilmiş. Randevusuz gelip gebe polikliniği beklerim artık diyordum çok iyi oldu direkt perinatolojiye giderim artık. Tekrar teşekkür ederim.
(3,685 puan)
Riskli gebelere böyle bir hak tanınması gerekli bir durummuş diye düşünüyorum. Bizlere "Her an her şey olabilir" gözüyle bakıldığı için bu sebeple böyle bir hak tanımışlar muhtemelen. Rica ederim :)
(464 puan)
Çok iyi yerinde uygulama olmuş gerçekten. Çok yardımcı oldunuz bana. Cuma günü gönül rahatlığıyla gelebilirim artık.
(3,685 puan)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,485 puan)
Evet bakıyor perinatoloji zaten riskli gebelik takibi yapıyor
(21 puan)
Ben diyabet hastasıyım İstanbul Zeynep Kamil den randevu aldım bakmaz diye endişeleniyordum .teşekkür ederim cevabınız için
(1,485 puan)
Rica ederim bakarlar merak etmeyin
0 oy
(19 puan)
Evet bakiyor.ben ankara gazi universitesi perinatoloji bolumune gidiyorum ve orada bakildi
0 oy
(2,038 puan)
riskli gebeyim perinatoloji her detaya bakıyor canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
8 cevap 500 göst.

652,053 soru

3,431,413 cevap

4,264,198 yorum

184,292 üye

...