0 oy
787 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (198 puan)
2 li testi güzel çıkan bebegin deyaylida sıkıntısı çıkar mı 
Gebelik haftası 21 +4

9 Cevap

+1 oy
(172 puan)
Detaylı ultrason da organ taraması yapılıyor. İkili test ile ilgisi yok canım  inşallah güzel geçer içini ferah tut 
(198 puan)
İcim kıpır kıpır ya  sürekli onu dusunuyorum
(1,045 puan)
Ikili testle nasıl alakası yok detaylı ultrason bakılıyor hepsi birbirini tamamlıyor kan alınıp detaylı inceleme yapılıyor ultrasonda
Detayli usg nin baktigi detaylsrla ikili tarama testi daha farkli ikilide boyun ve bas cecresine bakiliyor. Detaylida ise organ, kemik, danar ve uzuv bakiliyor.
-Reklam-
0 oy
(1,445 puan)
Çıkabiliyor çünkü detaylı ultrasonda tek tek bütün organlara bakılıyor damak yarığından tutun da parmak sayısına kadar
(198 puan)
Hadi ya . Insallah çıkmaz
(1,445 puan)
İnşallah hayırlı haberler alırsınız
0 oy
(328 puan)
2li de down sindromu filan bakilir,detayli ultrasonda organlarina kan damarlarina gelismesine bir cok seye bakilir.insallah iyi cikar icini ferah tut
0 oy
(1,027 puan)
Genelde ikilide çıkan olumsuzluklar detaylida çıkmaz sen olaya tam tersi bakarak kendi canını sıkma cnm bende 8 haftamj detaylida bişey çıkar diye zehir ettim şuan renkli fotoğraflarına baktıkca gülümseyip duruyorum hiç olumsuz düşünme o yüzünü göreceğin anı düşün :) 
0 oy
(1,063 puan)
İkili üçlü test ikisini de yaptırdım. İkiside riskli grupta çıkmamasına rağmen ne yazık ki detaylı ultrasonda bazı sıkıntılar çıktı. Ben içimi rahat tutuyorum yine de sizde öyle yapın gördükleri en ufak şeyi bile söylemek zorundalar sonuçta
0 oy
(418 puan)
Olabiliyor malesef. İkilide herşey normalken ultrasonda ense katlantısı sınırın az üstünde çıktı bu ense kalınlığından farklı birşeymiş detaylıda bakılıyormuş. Sonuç olarak fetal dna yaptırdık sonuç bekliyoruz.
0 oy
(614 puan)
Çıkabilir tabi ki . İki.li.test bir tarama testidir doğruluk oranı da yoktur.  Boşuna yaptırıyoruz.   Ama.ayrinrili öyle değil  tek tek. Bütün  organları  inceleniyor bebegin sonra bebeğe giden kan aksiina bakılıyor.  Rahim in pozisyonuna  Rahim uzunluğuna  düşük.riski.var mi  yok mu ona vakilor yani.gercektir yapan Dr un tecrübesiyle  orantılı.dogruluk.orani.xok.yuksektir.
0 oy
(2 puan)
Ben 2 ayrı yerde ayrinroli ultrason yaptırdım.  İlk yaptırdığım yerde mega sisterna magna var denildi 23. Haftada ense kalinligi var denildi(12. Haftada baktirmistik gayet normaldi) 

İçim rahat etmedi diğer gün başka doktora gittim hiçbir sorun yok dedi bebegk gayet sağlıklı dedi ama ben hala çok üzgünüm korkuyorum :( 
0 oy
(691 puan)
Ya bana doktor dün dediki. Taramalarını yaptırdıysan kabul ederim (devlet sezeryan) aa neden dedim. Eğer bir sorun varsa bebekte burada müdahale zor olur yoksa araştırmada doğur derim dedi. Aslında çok önemli bir detay bu detaylı usg. Doğumu bile ona göre hazırlıyorlar.

649,326 soru

3,420,830 cevap

4,252,450 yorum

183,520 üye

...