0 oy
261 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (405 puan)
İyi akşamlar anne adayları biliyorum sizin de sorduğum soru hakkında pek açıklayıcı seyler söylemeniz mümkün olmayabilir çünku herkes doktor un soylediklerine daha çok önem veriyor ama herzaman fikirleriniz önemli olmuştur benim için. Ben pıhtılaşma dan dolayı kan sulandırıcı  iğne kullanıyorum 2 kimyasal gebeliğim oldu. Kimyasal gebelik her 3 annenin başına gelen bi durum mus bunu bazen anneler farketmez mis bile çünkü normal adet kanamasından farkı yokmuş. Normal gebelik yaşasaydım belki iğne kullanmadan da hamilelik serüveni min sonuna gelebilirdim diye düşünüyorum bazen, lakin doktor iğneleri uygun gördüğü için bende bebeklerim ı tehilkeye atmak istemiyorum her anne gibi bende evlatlarım için çokça korkuyor ve endişeleniyorum. 28+2 haftalık olduk çok şükür Rabbime dusuk tehlikemizi atlattik inş erken doğum tehlikesini de atlatacaz ama ben bu haftaya kadar da daha haraketler ini elimi karnıma bırakmadan hissetmedim ama bazen iğne kullanmayı unutuyorum ve kullanmadığım günler bebeklerim kıpır kıpır lar. iğne kullandığımda mayışıyorlar gibi her ne kadar kontrol lerde durumlarına iyidir dese doktor yine de endişe duyuyorum siz bana fikir verirmisiniz bu konuda?
Gebelik haftası 28+2

4 Cevap

0 oy
(1,038 puan)

Bende igne kullaniyorum canim alakasi yok içini hic sıkma 2 bebek büyüyorlar içerisi darlasiyor simdilik rahat günlerinin tadini çıkar biz bir tanesi ile uyuyamiyoruz suanda sende iki melek var birde uykularinin kıymetini bil :)))

(405 puan)
Uyku tutsa kıymet bilecem de saat te 3 lüyorum ya hamilelik olduğundan beri uyku düzenim yildiz tilbe nin dans etme şekli gibi :))
(1,038 puan)
Ah erken başlamış desene ya 10 dakika uyusan yillarca uyumus gibi uykunu aliyorsun ya sonra yatakta dönüp dur sinir oluyor insan :)) ama diyorum ki galiba rabbim bizi annelige uykusuzluga alistiriyor simdiden ondan
-Reklam-
0 oy
(1,192 puan)

yatış pozisyonumda sıkıştığında korktuğunda yüksek ses duyduğunda sürekli hareket halinde ama rahatsa kıpırdamıyor benimki muhtemelen iğne olmadığın gün huysuzluk yapıyor olabilir iğne rahatlattigi için uyuyor kan sulandırıcını ihmal etme canım sağlıcakla kavuş yavrularına bide ikiz sanırım yer içinde kavga vardır içeride :)

(405 puan)
Haha evet canım ikiz ama yer için kavga yok sanırım  ya daha o aşamaya Gelmedi ler yada ikisi de birbirlerine anlayışlı çuNKÜ haraket etsinler diye dakika kovalıyor um :) onlar haraket edince iyi olduklarını düşünüyorum ve içim rahat ediyor :)
(1,192 puan)
Bende fark ettim yatarken rahatsız olduğunda bide dün sinemada yüksek sesten korkunca koşuya çıktı hele yüksek ses duyunca kaburgalarımın altına girecek gibi oluyor saklanmak için
0 oy
(864 puan)

Pruloton iğne mi kullaniyosun canım ?

(405 puan)
Oksapar kullanıyorum canım
(864 puan)
O iğneyi hiç duymadım da ben 5. Haftadan beri pruloton kullanıyorum günlük vurulduğum oldu 3 günde bir vurulduğum oldu şimdi 33 haftalık olduk haftada bir kullanıyorum doktor 37. Haftaya kadar devam dedi hareketleri çok şükür gayet aktif iğneden olduğunu sanmıyorum canım ben bi ara hiç hissedemiyodum ultrasonda soruyordu doktor hareket ediyo mu su an diye hayır diyodum çocuk nerdeyse takla açacak diye şaka yapiyodu :) bazen vajinaya içe doğru hareket edermiş biz hissedemezmisiz ondan hissedemiyosun dedi belki senin ki de ondandır içini ferah tut
0 oy
(4 puan)

Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ama hareketleriyle ilgisi yoktur iğnenin sadece kan için etkisi var bebekleri etkileyeceğini sanmıyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzuları  :)

(405 puan)
Sağol canım sende inş:) ama cidden merak ediyorum kimyasal geçirdim diye bu iğneler é gerçekten gerek varmı diye. Çünkü daha 1 doktor dan başka doktorun yanına gitmedim sadece geçen hafta gittim iğne kullanıyorum dediğimde tedirginleşti sırf düşük yaptığın içinmi verdi yoksa pıhtı testi yaptınız mı diye sorular sordu. Zaten ben kimyasal olmasaydı belki birsey olmazdı düşüncesindey dim iğneler é bile gerek kalmazdı doktor da öyle konuşunca ne bilim soru işareti çoğaldı kafamda :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
23 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nurnur3165 (116 puan) sordu
0 oy
2 cevap 169 göst.
0 oy
6 cevap 632 göst.
21 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Emosnurrr (151 puan) sordu

654,077 soru

3,439,264 cevap

4,272,806 yorum

184,817 üye

...