0 oy
88 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (299 puan)
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ağrıyla gitmiştim acile ne kadar kullanmam gerektiğini sormadım 30 tablet günde 3 kere kullanılcak diyor. Kullananlar genelde bitene kadar kullandı mı yoksa herkesin farklımı devlet hastanesi olduğu için doktora arayıp soramıyorum bi kullananlar ne kadar kullandığını yazabilir mi antibiyotik çünkü ya ondan sormak istedim 
Gebelik haftası 21

2 Cevap

0 oy
(42 puan)
Canım benim de sürekli tekrarlayan enfeksiyonum oldu. Özellikle yazın hiç geçmedi. 3 defa toz verildi. Daha sonra bitene kadar azosilin kullandım. Sabah akşam içtim. 
(42 puan)
Bu arada idrar rengini değiştirir. Turuncu yapıyor. Görünce korkma.
(299 puan)
Çok teşekkür ederim sağolasın canım İyi geldi mi peki
(42 puan)
Bir süre iyi geldi canım enfeksiyonu kesti ama daha sonra yeniden tekrarladı benim yaklaşık 28.haftaya kadar enfeksiyonum belli aralıklarla tekrarladı.
-Reklam-
0 oy
(52 puan)
yeniden gösterildi
Kuzum ben ilaç mümessiliyim ve bu ilacın mümessiliyim çon şanslısın Bu ilacı çok rahat kullanabilirsin. İçinde pridyum etken maddesi olduğu için idrarın kırmızı renkte çıkabilir telaş etme. Ama çok su içmem gerekiyor ki ampisilin etken maddesi etkileşime geçip enfeksiyonu vücudundan süpürsün. Çok etkili idrar yolu enfeksiyonu ilacıdır doktor ne kadar kullan dediyse kullan yarıda bırakma. Bir de diğer ilaçlara göre konforludur. İdrara sokoşöana gerek kalmaz. Bir de ilacı bıraktığında idrarın kendi rengini alır. Merak etme. Şifa olsun.
(299 puan)
Çok teşekkür ederim sağolasın bilgilelendirmen için içim rahatladı Allah razı olsun

İlgili sorular

648,251 soru

3,416,806 cevap

4,247,419 yorum

183,232 üye

...