0 oy
160 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (63 puan)

9 haftalık hamileyim, bir süredir reflü belirtilerim var yediklerim sürekli boğazımda takılmış gibi his ve buna bağlı da sürekli boğazıma kadar tokmuşum hissi. Böyleyken yemek düşünmek bile eziyete dönüşüyor. Ama 4 5 saat bir şey yemeyince haliyle mide boş guruldamalar başlıyor mide bulantısı tansiyon düşüyor falan. Ve canım istemeye istemeye zorla da olsa bişeyler yemeye başladığımda sanki baraj kapakları açılmış gibi bir iştahım açılıyor yemek istiyorum ama reflüden korktuğum için çok fazla yiyemiyorum. Yemek bitince yine aynı tıkanma hissi. Yemek kokusu duymak düşünmek bile kötü yapıyor. 9 haftadır canımın çektiği hiç bişey yok normalde sevdiğim yemeklerden hiç birini gerçekten iştahla yemek istemedim eski acıktığım günleri özledim :( Durumumu anlatabildim mi bilmiyorum yani midem ne istiyor iştahım kesildi mi açıldı mı belli değil. Belki aynı durumu yaşayan vardır diye yazıyorum iştahı hem açılan hem kapanan reflü belirtileri olan mide bulantısı olmayan ama yemek düşünmek bile istemeyen var mı?

1 cevap

0 oy
(173 puan)
Canım Bn 23+6 oldum reflüm var yediğim ağzıma kadar tıkanmışlık hissiyle yanarak geliyordu geceleri boğazlarımın yanmasından uyuyamıyordum boğazlarım tahriş olmuş yanmadan kaynaklı doktoruma söyledim renni duo diye bir şurup verdi onu içtiğim an çok iyi geliyor ve 20.haftamdan sonra kullanmaya başladım iştahım yerine geldi çok şükür
(63 puan)
Bana da verdi aynı şurubu ama bende pek bir etkisi olmadı. Allahtan midemde yanma yok sadece tıkanıklık var o da sinir bozucu gerçi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 247 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
12 Mart 2023 Doğum kategorisinde Ahsen Serra (35 puan) sordu

650,436 soru

3,425,002 cevap

4,257,244 yorum

183,810 üye

...