0 oy
418 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (69 puan)
kapalı
Kızlar biz oğlanın adını Uygar efe koymayı düşünüyoruz eşimle beraber sizce nasıl ismi yakışırmı uyumlumu sizce bizce güzel ve uyumlu ama yarın öbür gün çocuğumun canını sıkıcak ve saçma gelicek Bi isim koymak istemiyorum 
Gebelik haftası 32+6
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(664 puan)
Siz eşinizle beğendiyseniz tamamdır zaten. Kimisi beğenir kimisi beğenmez zevk meselesi.
(69 puan)
Orası öyle tabi ama ne biliyim ilk bebişizim ya fazla takıntılı oluyo insan bazı şeylerde teşekkür ederim yorumun için canım benim :) :)
(664 puan)
Rica ederim sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz:)
-Reklam-
0 oy
(54 puan)
Bence yakışıyor canım 35+4 haftaligim eşimle beraber Ömer Asaf koymayı düşünüyoruz bizim oğluşuma sağlıklı olsunda isim koymak kolay canım 
(69 puan)
Sağlıklı olması her anne ve babanın ilk ve en büyük temennisi zaten ama ben erkek olabiliceğini hiç düşünmediğim için isim bulmakta çok zorlanıyoruz kız olsaydı hazırdı ismi nasip değilmiş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende Asaf koyucaktım ama kuzenim sağolsun benden önce davranmış o yüzden ailede Bi Asaf olması yeter diye düşünüyorum :)
(69 puan)
Biz daha 33 olucaz allahın izniyle inşallah rabbim sağlık sıhhat versin inşallah sanada oğluşunada canım benim :)
0 oy
(420 puan)
Coo güzel benimnablamda Uygar alp koydu oğluna 
(69 puan)
Uygar ismi güzel ya bikere ağır ve efendi Bi isim gibi geliyo bana her ismin yanına da yakışıyo Uygar alpde güzel uymuş :)
–1 oy
(127 puan)

Ben beğenmedim:angel:

(127 puan)
Hangi ismi derken anlayamadım :D soru sahibine cevap verdigime goreeeee :D
(127 puan)
Ay yok neden sorguluyorsun ki benim bebeğe de Eftelya koyucaz ama nerden baksan çoğusu beğenmiyor zevkler göreceli herkesin farklı işte. Zaten sizin zevkinize göre sekillenicek onun da zevki. Sever yani ismini. (・ัω・ั)
(69 puan)
Ay eftelya ismini ben çok beğeniyorum çok güzel ama biraz ağır sadece rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim.
(127 puan)
Amiiin senin de Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin amin ( ꈍᴗꈍ)
(69 puan)
İnşallah canım sağol Allah razı olsun.

653,568 soru

3,437,378 cevap

4,270,769 yorum

184,688 üye

...