0 oy
210 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
Merhaba. Benim hep hayalim ikiz annesi olmak. 1bebegim var sukur 2. Hamileyim. 2sindede cox istedim ikiz olmasini ama nasip olmadi. Benim merak etdigim dogal yollarla ikiz gebelik mumkunmu? Tabikide her sey Allahin elinde ama cok merak ediyorum. Onceden tesekkurler.
Gebelik haftası 13h 3g

4 Cevap

0 oy
(6,097 puan)
Yani mümkün de bunun için özellikle bir şey yapılmaz. Tamamen sperm ve yumurtanın karakterine bağlı.

İkiz istemek hayalde güzel ama gerçekte ne kadar zor biliyor musunuz acaba. 

Geçen akşam ikiz çocuğu olan misafirimiz geldi, zaptetmek o kadar zor oldu ki bina yönetimi şikayetle geldi bize. Alt ve yan komşular sesten şikayet etmişler. Bakımını masrafını hiç söylemiyorum bile. 

Annelerine bugüne kadar ikizlerin en çok zorlandığı şey neydi dedim, emzirirken de ek gıdada da birini doyururken diğerinin aç aç ağlaması dedi. Yani öyle çok istiyorum hayalim demekle olmuyor bu işler, çelik gibi sinir sistemi ve kusursuz kriz yönetimi becerisi lazım. 
(1,275 puan)
Ben ikizlere hamileyim korktum şu an :)
(6,097 puan)
Allah yardımcınız olsun :)) İnşallah uslu çocuk olur kolayca büyüyüverirler :)
Ben zorluğunu bilmeden ay çok istiyorum ne yapsam olur diyenleri anlamıyorum. Allah kulunun kapasitesine göre verir her şeyi. Demek ki sizi ikiz yetiştirebilmek için yeterli görmüş.
Cinsiyet için de geçerli aynısı. Tosbik bir oğlumuz var, eşim arada kız da olsa diyor ama demek ki Rabbim henüz bizde kız çocuk yetiştirecek olgunluğu görmemiş diyorum ben de
(409 puan)
Bende ikizlere hamileyim. 31 olduk çok şükür. Birini doyururken ya diğeri çok acıkmış olursa diye şimdiden düşünmeden edemiyorum. Rabbim inşallah annelik sabrını ve geniş bir sevgi yüceliğini yaşatır bize.
(31 puan)
Ben hayalimi paylasdim. Tabikide bakimininda zorlugunu biliyorum, maddiyatinda. Beni boyle yargilarcasina cevabiniza anlam veremedim. Rabbim nasib etdigi cocugun riskinide bi turlu nasib eder.
-Reklam-
0 oy
(1,275 puan)
Ben tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamileyim. 

İkiz gebelik genelde tedaviyle oluyor ya da ailede varsa oluyor. Sizin yapacağını herhangi birşeyle ikiz olmaz. Doğunca nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik çok güzel bir duygu. Bir kız bir erkek bekliyorum inşallah 30. Haftadayiz. 

Hamilelik dönemi de genel olarak çok zor. Herşeyi iki katı yaşıyorum resmen. Allah gönlünüze göre versin 
(409 puan)
Bende bir kız bir ekek bekliyorum. 30.hafta bitti çok şükür. İki duyguyu birden yaşamak çok büyük bir mucize.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
(1,275 puan)
Amin inşallah, nasıl gidiyor hamilelik? Ben biraz zorlanmaya başladım artık. Bir de karnimda sertleşme oluyor ara ara. Sizde de oluyor mu?
(409 puan)
Bende çok zorlanmaya başladım. Aşağıya çok baskı yapıyor.Dün gece sanki çıkacaklarmış gibiydi baskıdan ağladım resmen.Benimkilerde çok kasılıyor o yüzden Farkında olmadan Hele ki ayaktaysam karnımı içime çekiyorum hep. Sağlıkla gelsinler ama biran önce gelsinler istiyorum artık :))
(1,275 puan)
Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize :) doğduklarında da bugünleri aratirlar bize :)
(409 puan)
Aminnn inşallah. .. Aynen :))
0 oy
(605 puan)
Tedaviyle ikizlere hamileyim o kadar zor ki 6. Haftada öğrendik ikiz olduğunu ogunden beri içimizde hep bı korku bişey olacak düşecek erken doğum olacak hayatımdaki en stresli dönemi yaşıyorum diyebilirim tek bebeğe göre 7 kat fazla riskli evet dünyanın en güzel şeyi ikiz evlatlara  sahip olmak ama düşünmeden bı anım geçmiyor  25 haftalık olduk Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin hadi şimdi bişey olacak korkusu doğduklarında işin maddi boyutu mama bez bakım masraflarinin altından kalkabilecekmiyiz ya ihtiyaçlarını goremezsek ki Türkiye şartları malum manevi boyutu  yetebilecekmiyim ikisine eşit zaman ayırıp düzgün bı birey olarak yetistirebilecekmiyim biriyle ilgilenirken diğerinin bı sorununu gözden kaçıracak miyim onlara eşit zaman ayıramayip ayrımcılık yapıyormuş gibi hissetmelerine sebep olacakmiyim onlara isteklerini karşılayabilecek miyim yani çok zorlu bı serüven Rabbim isteyen herkese nasip etsin 
0 oy
(28 puan)
Mumkun  23haftalik ikiz  bebekler  bekliyorum   ama  bunun  icin  ozel bisey  yapildini  bilmiyorum  doktorlar  tup bebek  mi  diye  hep  soruyo  dogal  genetiginde  birinin  olmasi  bi  faktor  yumurta ve  siperm  baska  hic  bi  yol  yok 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 246 göst.
0 oy
6 cevap 208 göst.
0 oy
4 cevap 354 göst.
0 oy
6 cevap 233 göst.
4 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sarikedi (20 puan) sordu

651,870 soru

3,430,603 cevap

4,263,235 yorum

184,240 üye

...