0 oy
1,525 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (77 puan)

image

Gebelik varmı çok heyecanlıyiz bilenler yorup yapabilirmi 

25 Cevap

+3 oy
(6 puan)
Ya bir şey dicem de olmayacak. Aldığınız testin üzerinde yazıyor ve gösteriyor da resimli olarak buraya benden önce yorum yapan arkadaş benim demek istediğim şeyleri söylemiş. Olan var olmayan var o sevinci yaşarken hevesi yarıda kesilenler bile var ama onlar sizin yaptığınız şımarıklığı yapmıyordur. ( bana göre siz ve sizin gibi yapanlar o çizgi net çıktığı halde atanlar şımarıksınız gözümde) çok emin olamıyorsan git tekrar test al veya da git acile kan ver bunu bu kadar abartmayın. Bu benim şahsi görüşüm hoşunuza gitmese bile saygı duymak zorundasınız. 
(229 puan)
Ceren Büşra yaptığın yorum çok ayıp birde ilk yorum ya  hamile değilsen bu programı yükleme kimseninde sevincini kursağında bırakma yarın sende sevincini paylaşmak istersin aynı şeyi yaşarsın biraz düşünceli olun lütfen
(13 puan)
Uzerinde yazılıyor evet ve bu testler hakkinda çok forum var bakmak yeterli burada paylaşılması bence de abartı ama olan var olmayan var demişsiniz bu proqram hamilelikle ilgiliyse ve burda da rahat paylaşamayacaklarsa nerede paylaşılsın ki? Bence hamile olmayan kadınların burda olması saçma.
-Reklam-
+1 oy
(204 puan)
Olan var olmayan var denilmişde iyide burda sabahdan akşama kadar bebeğiyle olan bütün herşeyi paylaşan kadınlar var. Bebeğiyle foto paylaşan bebeğine cici giydirip paylaşım yapan mamasından beşiğinden banyosundan harşey paylaşılıyor. E şimdi olan var olmayan var ozaman onlarda paylaşmasınlar eğer bir gebelik testinden rahatsız olacaksa bebekleri olmayan anneler ozaman o resimleri yazıları görünce kahroluyorlardır.  Burda isimler bile prenses annesi yok melek annesi vs diye geçiyor. Ozaman evladı olmayan annele nisbet oluyor bu durum. Burası anne bebekle alakalı olan her konuyu ilgilendirir. Kaldıramayan girmesin ozaman. Ben hamile kaldım bu programı indirdim. Eğerki Allah bana nasip etmeseydi ben böyle biryere girmezdim her nekadar takmasamda illa birinin paylaşımı belki beni üzebilirdi. Adı üstünde gebelik annelik bebek ile ilgili bir platform.
(1,112 puan)
vallahi hep aradığım cevap tebrik ederim.. bu nedir yahu insanlar burda bazen hevesle bazen hüzünle bişeyler paylaşıyo ne demek kaldıramayanlar var o zaman burda işiniz ne.. ben tüp bebek le hamileyim hamile olmadan önce burda ne işim var ki gireyim.. bu testten bile etkilenen arkadaşım sizin etrafınızda doğum yapan çocuk sahibi olan arkadaşlarınız yok mu, herkesten izole mi yaşıyorsunuz ki bir test paylaşan arkadaşı linç etme çabasındasınız..
(204 puan)
Yani onlarda saygım var ama şimdi imam bayıldı yiyipde bunun içinde patlıcanın ne işi var ayıp değilmi patlıcan koyuyorsun içine demek gibi birşey. Onlarada üzülüyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini. İnşallah isteyen herkez bebek sahibi olur. Ama burda kız heyevanlanmış testini paylaşmış olabilir hor görmemek lazım. Düşünceli olun fln diyorlarda burası öyle biryerki onlarca kadın var hangibiri bunu düşünebilirki ?
(1,112 puan)
öyle canım amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, bunu en iyi ben bilirim tüp bebekle hamileyim ama kimsenin hevesi kimsenin mutluluğu da beni rahatsız etmez.. hoşgörülü olmak gerek..
(204 puan)
Amin kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
(1,112 puan)
amin canım amin
0 oy
(216 puan)
Evet kan testi ver ☺️
0 oy
(426 puan)
Var bence benim daha silikti kan verin kesin çıkar sağlıklı gebelik ler 
0 oy
(1,107 puan)
Sonuc hemen ciktiysa var cnm
0 oy
(198 puan)
Var görünüyor canım. Allah ım gönlüne göre versin:)
0 oy
(236 puan)
Tebrikler canim darısı başıma :) 
0 oy
(236 puan)

Tebrikler canim darısı başıma :) 

0 oy
(2,732 puan)
Hayırlısı olsun inşallah canım var
0 oy
(31 puan)
Var tebrikler
0 oy
(331 puan)
Sonuç hemen çıktıysa vardır. Gidip sağlık ocağına kan testi verip net emin olun hem takibiniz yapılsın 
0 oy
(4 puan)
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah var gözüküyor canım kan testi ver hemen baya küçük muhtemelen o yüzden silik cıkmıştır hayırlısı olsun
0 oy
(267 puan)
Hayırlı olsun cnm benim kanda ver için rahat etsin 
0 oy
(267 puan)
Hayırlı olsun cnm benim kanda ver için rahat etsin  kanda dhaa iyi belli olur daha çok yeni galiba rabbim sağlıkla kucağına alırsın insallah
0 oy
(132 puan)
Ne gibi belirtiler vardı test yaptınız danışmam gereken şeyler varda
0 oy
Bana bu test bozuk gibi geldi ikinci çizginin şekli normal değil . Bence testi tekrarlayın gönlünüze göre olur insallah. 
0 oy
(3,358 puan)
Hayırlı olsun canım 
0 oy
(432 puan)
İlk 5 dk içinde çıktıysa var canım 
0 oy
(852 puan)
Belirtinuz var miydi yumurtlama takibi yaptinjz mi
0 oy
(664 puan)
Hayırlı evlat olsun sekerim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 408 göst.
0 oy
1 cevap 367 göst.

649,434 soru

3,421,274 cevap

4,252,945 yorum

183,547 üye

...