0 oy
163 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (830 puan)
15 ve 19.haftalarda biontech aşımı olmuştum. Çnkü anasına giden 1 oğlum ve 300 kişilik üretim fabrikasında çalışan eşim vardı bn evdeydim ama riskim yüksekti. Gebe kalmadan önce covid geçirmiştim okuldan gelmişti. 10 gün bni süründürmiştü hamile olmamama rağmen 2 kere ambulansla hastaneye kaldırıldım hava ve serum verilmişti sonrası antibiyotik tedavisi. O sebeple gebeyken yine yakalanırsam daha ağır geçeceğini düşündüm. 

33 haftamı doldurdum sabhı bir boğaz batmasıyla uyandım o gün tüm gün hafif boğazm battı 2.gün boğaz batmasına hafif kulak ağrısı eklendi. 3. gün da sbh olan oldu yataktan kalkamadım eşim gelene kdr kas ağrısından oturup ağldım tüm gün anladım pozitif hmn test verdik evet poztiftim.3. gün gecesi kas ağrısıyla 2 parol içtim o 1 günle kas boğaz kemik ağrım bitti. 4.5.6.günler sdece burnum akıyor ama elhamdülillah iyiyim. Öksürğüm balgamlı ve çok az oda tıkanıklıktan sanırım oda 1 2 güne geçer burnum açılınca.

Bazı arkadaşlarım aşılıların nasıl geçirdğini merak ettiği için yazmak istedim bilgi amaçlı açıkcası aşı olmasaydım kesinlikle daha ağır geçecekti ilki gbi bn kendimi tanıyordum aşı oldum bu varyantı herks hiç birşey hissetmezken ben böyle geçirdim aşılı olarak. Doktorum bile dedi aşı olmasaydın zordu işin diye. Herkese geçmiş olsun umarım sizlere faydalı olmuştur. Aşı konusunda kararsız kalan arkadaşlarıma. 
Gebelik haftası 34

4 Cevap

+1 oy
(1,127 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Sana katılıyorum bende 32 .haftadayim bugün karantinamin son günü aşı olduğum için bin kere şükür ediyorum doktorumdan Alalh razı olsunki beni yönlendirdi bu konuda çünkü cahillik denen şeye bulaşmış gibi aşıya karsiydim ,tüm dünya olurken ,grip şeklinde atlattım boğaz ağrısı eklem ağrısı arada nefes darlığı ,baş ağrısı ,

Ben tavuklu kelle paça corbasi yaptım ,sarımsaklı taze fasulye ,bol soğanlı salata ,süt ceviz kaşar peyniri,portakal ,yoğurt,tavuk suyuna çorba yaptım hep ,günlük duş aldım bu bana çok iyi geldi ,mutlaka hergun tuzlu su ,sirkeli suyla gargara yaptım ,bu şekilde .şimdi yarın raddevum var Allah in izniyle bebeğim etkilenmemiş olsun yeterli ,doktorum günde 2 kupa sade nane limon yada ıhlamur iç dedi bende limonlu çay içtim günde 3 bardak 2 bardak ıhlamur etsek gün yine çay süt bı bardak nane limon.nefesim gittiği at su işittim leğene koydum sirke ve nane koyup havluyuda koydum başımı ağzım açık şekilde öylece beklemeye çalıştım..

bütün evde ne var ne yok yikadim bu arada ,ekipler beni aradığında kapı kollarını sık sıl dedi bende camaisr suyu sirke bulaşık tableti koydum hepsini sildim .lavaboya dezenfektan bıraktım ellerimi yukadiktan sonra her seferinde sıktım burnuma çektim sizliyordu burnun.,Rabbim bı daha yaşatmasın insalalh
-Reklam-
+1 oy
(575 puan)
Katılıyorum sana asi  hakkında çünkü şöyle bnde geçirmiş griptir diye anlamadım.bir hafta sonra anladık ;)))) iyiyim çok şükür asi önemli gecmis olsun
+1 oy
(1,127 puan)
Kontrole gittiniz mi siz bebeğiniz nasıldi gelişimi filan
(830 puan)
Ben gittim çok şükür iyiydi suyu felan haftaya yine çağırdı yine gidicem inşallah bebek mutlu dedi en son inşallah antikorlu doğarlarda bizede teselli olur:)
(1,127 puan)
Amin inşallah Rarbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn
0 oy
(135 puan)
Ben de hamileliğimin ilk zamanlarinda 2 gün boyunca vücudumun heryeri ağrıdı ama nasıl bir ağrı ahladim resmen ama başka belirti yoktu acaba covid mi geçirdim bilmiyorum sonra bir doz aşı oldum 2. Asım henüz açılmadı . 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
5 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Selba (86 puan) sordu
0 oy
3 cevap 163 göst.

649,295 soru

3,420,660 cevap

4,252,301 yorum

183,509 üye

...