0 oy
153 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (26 puan)
yeniden açıldı
Merhaba arkadaslar 32. Haftada doktordan çalışabilir raporu aldım. Ve şuan 35. Haftada grip oldum . Bugün doktordan NORMAL rapor alsam bir hafta on gün falan. Sonra tekrar çalışsam acaba yasakmi böyle birşey. Sonuçta iznim yine 37 de başlamış olur ve paramı almış olurum bilginiz varmıdır acaba
Gebelik haftası 35

2 Cevap

0 oy
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra başka bir sağlık sorununuz dolayısı ile sağlık raporu almanız halinde bu süreler analık izninizden düşecektir. Örneğin kulağınızı ağrıması nedeniyle 1 haftalık rapor aldınız. Bu 7 günlük süre doğum sonrasına aktarılmayacaktır. 
(26 puan)
Tekrar merhabalar ücret nasıl oluyor peki. O zaman almamın bir anlamı yok mu direk çalışamaz raporumu alayım yani çok teşekkürler bu arada
Grip için rapor alırsanız eğer çalıştığınız süre içerisinde olduğu için 2 gün kesinti ile normal rapor ücreti maaşınıza yansır ancak doğumdan sonraki 8 haftalık izinden aldığınız rapor kadar gününüz düşer . Bence direkt çalışamaz raporu alıp izne ayrılmak daha mantıklı zaten en fazla iki hafta daha çalışabilirsiniz 37 de mecburen izne ayrılacaksınız.
(26 puan)
Aynen yarın alayım en iyisi çok teşekkürler
Rica ederim geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(231 puan)
32 hafta çalışamaz raporu aldıktan sonra doğum parası hesaba nezaman yatar bilginiz var mi
Rapor parası iki şekilde yatırılıyo, ister aylık maaş şeklinde ister toplu halde almayı talep edebilirsiniz.  Toplu halde almak isterseniz 16 haftalık rapor bittikten sonra yatacak.

649,093 soru

3,419,922 cevap

4,251,188 yorum

183,463 üye

...