0 oy
102 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
kapalı
Kızlar meraba ben22 yasında ve 2.cocuguma 31 haftalık hamıleyım 12 haftalıkken covid gecirdim ve ondan sonra dogumda sureklı ölecekmişim gibi gelıyo karnımdakı cocugu bıle gectım ama sureklı ogluma ne olacak diye düşünüyorum süreklı aglıyorum eşime bile güvenmiyorum benım gibi bakamaz diyorum eşim ailemden biri kızdıgında bişey dedıgınde daha cok dusunup aglıyorum ben burdayken sahip cıkıyorum bana bişey olsa kımse sahip cıkamaz ogluma kim bakıcak diye düşünüyorum sürekli eşimede anlatıyorum ama psikolojin bozuk diyo bi yardım edın basına gelen varmı acaba??
Gebelik haftası 31
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(20 puan)
Ben de gebeyim ve covid geçirdim atlattım nerdeyse hastaneye gidicektim aynı zamanda sağlık okuyorum sizin karnınızdaki bebeğe antikor vermiş oluyorsunuz ölümlük bir durum yok  yani bebeğin covid geçirirse daha güçlü bir şekilde atlatcak ve karnınızda gayet iyi korunuyor keza siz de grip eskiden can alırdı biraz araştırma yapın olumlu bakın şimdi ise ayaktan dahi edemiyor insanları çünkü eskisi kadar etkisi yok virüsler canıyla beraber yaşar ve canlı öldükten sonra ölür çünkü virüslerin canlıya ihtiyacı vardır zamanla covid e öyle olcak dudağımızdaki bir uçukta virüs mesela kim öldü ondan  ? Covid e böyle olacak endişe etmeyin ailenizde gayet iyi bakar niye bakamasınlar siz hamilelik sizi biraz etkilemiş . Eşinizi seçtiyseniz iyi bir baba olsun diyedir eminim sağlıkla kalın Allah a emanet olun 
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

652,830 soru

3,434,531 cevap

4,267,789 yorum

184,496 üye

...