0 oy
82 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (122 puan)
Merhabalar 

7.haftadayız 2. Kontrolumüz. Kalp atışı duyuldu. Dojtor tahliller istedi bir kaç tane var. Bu arada özel hastane ve çok pahalı fiyat söylediler. Bunları hemen anında mı yaptırmak gerek. Ben randevu aldım 9 marta ancak alabildim. Daha erken mi alınmalıydı. Bir sakıncası var mı 9 gün beklemenin ?
Gebelik haftası 6+6

2 Cevap

0 oy
(1,571 puan)
Bir dahaki kontrolüne kadar çıkması iyi olur canım ama ne tahlili istediler senden?
(122 puan)
Hamileliğn başında yapılan tahliller varya onlar. Ama ben devlette yaptıracağım o sebeple soruyorum. 9 marta tahlil için gideceğim. Yani çok mu geçmiş olur.
(1,571 puan)
Aynen bende onun için sordum boşuna özele para verme kan ve idrar tahlilini bedava yaptırabilirsin. Sorun olmaz canım benim eksik çıkarmışlardı hatta doktorum baktı bunları atlamışlar bir dahaki kontrolünde eksiklerinide getir bakayım onlara demişti.
(122 puan)
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(1,562 puan)
Zaten Mart ayındayız canim sıra almışsın eğer istersen sağlık ocağında da kan tahlili idrar tahlili yaptirabilirsinertesi güne sonuçlar çıkıyor hemen ertesi günde özele gidebilirsin.devlettede hep gittiğin bir doktorun olsun ikili üçlü tarama testlerini devlette yaptır.detayli ultrason için devlette yapiliyormu yaşadığın şehirde mutlaka sor devlette erken haftalardan sira veriliyor.eger yoksa özelde yaptırabilirsin detaylini daha sonrası şeker tarama testi olcak onuda devlette yaptırabilirsin.ozeldede doktorun olsun tabi sonuclarini gittiğinde gosterirsin
(122 puan)
Çok teşekkürler daha yeni ya nasıl hareket eddceğim vs çalışıyorumda biraz böyle kafam karıştı.
(122 puan)
Özelide bırakmayayım diyorum çünkü doktora tahlilleri gösteririm vs. Nasıl hareket edeceğimi bilemedim. Kaç haftada gidilir doktora vs. Artık şu devlete gideyim bakalım orası ne diyecek
(1,562 puan)
Büyük ihtimal 4 hafta sonra gel derler devlette ama sağlık ocağınada gidin mutlaka vitamin falan yazıyorlar folikasit kullanmanız lazım sizin.ozelede gidin tabi imkanınız oldukça.ilk testimiz 11 12. Haftalarda ikili tarama olacak zaten gün verirler devletten merak etmeyin benimde ilk hamileliğim okuyarak sorarak öğreniyoruz:)
(122 puan)
Başladım folikatite 15 gün oldu. Başka vitamin vermedi sordum doktora. Devlettekinede gideyim onada danışırım bakalım o ne dicek. Sağlıkocağınada dün gittim kalp atışını duhunca gel demişti. Tekrar 12. Haftada gşdecekmişim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,321 göst.
0 oy
1 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
27 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yaman... (58 puan) sordu

653,736 soru

3,437,951 cevap

4,271,377 yorum

184,723 üye

...