0 oy
630 göst.
Doğum kategorisinde (5 puan)

Kızlar ben normal doğum yapmak çok istiyorum Allah'ın izniyle  Tabi kolay bişey değil biliyorum ama bende epidural normal doğum u buldum acısız ağrısız doğum diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ? 

3 Cevap

+2 oy

Merhaba canım.  Ağrısız değil fakat azaltılmış ağrı olduğu için bende Allah kısmet ederse epidural yapmayi düşünüyorum. 

-Reklam-
0 oy
(121 puan)

Canım bende hamileyim kuzenim yaptı epiratual normal doğum çok memnun kaldı bende öyle yapmayı düşünüyorum insallah tabi zaman beyi gösterir bilmiyorum ama isteğim normal :)

0 oy

Ablamin biri 2 cocuk, diyer ablamda 1 cocuk dogurdu epiduralla yani 3 dogum gordum hatta birisi daha dun dogdu ben vardim yaninda her anini gozlemedim sonucda bi kac ay sonra bende yasiycam insallah ☺ once direk sanci baslar baslamaz iyneyi yapmiyorlae en asagi 4 santim acilmasi lazim rahmin o acikdiktan sonra iyneyi yapiyorlar. Ve dun bi anda sikistirdigi icin igne yapilirken bebegimiz dogdu aslinda iynenin pek bi etkisi olmadi. Ama diyer ablam 2 cocuk dogurdu boyle hic agri sanci hic bisey hissetmedim dedi cunku tam iynenin etkisi geldigi zaman dogurmus sadece ikin dediler ikindim bebegin dogdugunu bile aglayinca anladim o derece acisiz dedi. Yani canm ya bi anda bastiricak kimildayaniycaksin ya da iyneyi erken yapicaklar aci hissetmiyceksin 2 seklini de gordum. 

(14 puan)
Belden vurulur dimi
Evet canm sirt tarafindan vuruluyor
Bu sırtına iğne olayını duyunca korktum açıkçası iğne korkum da var acıtıyor mu acaba ya

İlgili bir soru bulunamadı

644,183 soru

3,402,322 cevap

4,229,808 yorum

182,177 üye

...