0 oy
269 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (38 puan)
Özel hastaneler de detaylı ultrason fiyatı uçmuş hanımlar benim gittiğim hastane 900 dedi devlete mi gitsem dedim giden yaptiran var mı?
Gebelik haftası 17

1 cevap

0 oy
(616 puan)
Ben yaptirdim cnm hastaneden hastaneye degisyor ama benim gittigim devlet hastahanesinde muayene 5 dk bile surmedi. Yapmasaydi da olurdu.
(164 puan)
Canım ben devlette yaptırdım, 10dakika baktı bebek dönmedi, tatlı birşeyler ye dolaş bir daha bakalım dedi, bir beş dakika da o zaman baktı. Bakan radyolog uzman doktoru. Siyah beyaz ekrandan ben gördüm. Doktorun önündeki renkli ekrandı. Yüz görüntüsünün fotoğrafını çekip verdi iki tane. Çok kibar ve anlayışlı davrandılar. Arkamızda bizim gibi bekleyen hastalar olduğunu unutmadan beklemek gerekir diye düşünüyorum, burada özel hastaneleri övenleri de anlayamıyorum doğrusu. Herkesin durumu olmayabilir, bir muayene için o kadar para verilmesi bana israf geliyor, özel durumlar hariç tabi. Ama Allah korusun önemli bir hastalık çıksa yine devletin araştırma ve üniversite hastanelerine yönlendiriyor özel hastaneler de.
(616 puan)
Hastaneden hastaneye degistigini yukarida belirtmistim zaten ben benim basima geleni soyluyorum. Kusura bakma da bana 50 dk muayeneyi 4 dk da yapiyorsada benim hakkima girmis oluyor bir sorunu varsa eger bunu 4 dk tespit etmesi cok zor arti muayeden cikarken bana kagit imzalattilar muayenin kisaligindan dolayi hata veya eksik tehşisten doktor sorumlu degildir diye bu demek doktoru dava etmemem icin yapilan bir sozlesme onlarda biliyor yaptiklarinin ne kadar yetersiz oldugunu o yuzden kimse bana bana gelipte haktan hukuktan soz etmesin ben gidip ozel hastaneyi de ovmedim bayan o kadar para veremem dedi bende allaha emanet dedim hos bende vermedim ayrica ozel icin de  hayvan gibi para oduyorsam kusura bakmasinlar essek gibi herseyine bakacaklar.
(809 puan)
Ozele giden parasini basan esek gibi baktirsin istedigi kadar ama devletten kimse onu beklemesin gunlerce randevu bekleyen bir cok kisi var herkes 10 dk giriyorsa bende 10 dk kaile olurum benimki bebek evet ama onlarinda bebek ozeli oveni bende anlamiyorum bi turlu ona vercegim parayi cocugumun eksigini alirim hic bir farki yok devletle saatimde giriyorum doktorum harikaaa butun sonuclarim verilen gunden daha erken cikiyor cokta guzel ilgileniliyor bebegimi gosteriyor istedigim pozisyondaki fotosunu aliyorum ne farki var cozemedim hala :) herkesin fikri kendine neyse saygilar ;)
(616 puan)
Iste sizin gittiginiz hastahaneniz doktorunuz iyi cikmis malesef herkez bu sekilde muayene olamiyor postlari okuyun ne doktorlara denk gelenler var bazen ben burda okurken yok artik dsiye diye okuyorum. mesela ben 8 aydir devlete gidiyorum bir tane bile utrason kagidim yok ekrani bana cevirmiyorlar bile 3 kere filan gordum heralde bebegi 8 aydir boy kilo sordugumda aldigim tek cevap olmasi gerektigi kiloda bir kere bile ne kan ilaci yazdilar nede vitamin istedigimde de gerek yok diyip yazmiyorlar ne kadar garip dimi ben ilaclarimi saglik ocagindan aile hekimime yazdiriyorum.  Utrason icinde benim demek istedigim tabiki herkeze 5 dk bakarken bana 50 dk baksin demiyorum ama yeterli gelmiyorsa doktor atasin hastahaneseki doktorlari denetlesin herkeze 20 ser dk baksin hayir yani o sekilde bakcaksada bakmasin demek istedigimi anladiniz mi benim burda demek istedigim bana ayrilacalikli davransinlar degil hastahanenin kalitesini kapasitesini arttirsinlar. her ay 2 binden fazla sadece saglik icin sigortaya para oduyorum e ben istedigim hizmeti alamayip gidip 900 liraya ozele gittikten sonra ne anlami kaldi sadece kaliteli saglik hizmeti istiyorum ve bunda benim vatandas olarak en dogal hakkim.
(809 puan)
Tabiki hakkin .. bende emin ol cok iyi doktorlara denk gelmedim tavri davranisi hosuma gitmedigi an degistirdim boyle bi secenegin yoksa memnunda degilsen durumunda varsa ozeli secebilirsin.
-Reklam-

649,258 soru

3,420,547 cevap

4,252,124 yorum

183,500 üye

...